Nettipelit

Lentäjä Neljä Helikopterit

Leikur af helikopteri pelit

Lentäjä neljä helikopterit

Lentäjä Neljä Helikopterit Luokitus: 7/10

Lentäjä neljä helikopterit peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Opas 4 helikopteria samanaikaisesti läpi labyrintin värikkäitä esteitä ja saada huipputuloksia.Helikopterit vain törmäävät palikoilla oman värin. Käytä Q, W, O ja P ohjata 4 helikopterin läpi tappava, mutta värikäs sokkelo täynnä tappavaa, mutta värikkäitä esteitä. Jokainen avain voi vain nousta niiden vastaavat helikopteri. Sinun tehtäväsi ei ole kaataa maahan, kattoon tai lohkot ovat eri värisiä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7659 kertaa verkossa. Ranking 3204 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7659 kertaa
Lentäjä Neljä Helikopterit

Tämä on klassinen kopteri peli. Jos haluat pelata, pidä näppäintä pitää kopteri ilmassa. Jos päästät irti, helikopterin on vapaassa pudotuksessa. Jos pidät painiketta liian kauan, se lentää liian korkealla ja osui päälle luola. Joten yritä tämän saavuttamiseksi tasapainoa ja lentää helikopterilla turvaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Lentäjä Neljä Helikopterit selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Lentäjä Neljä Helikopterit. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Lentäjä Neljä Helikopterit ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Lentäjä Neljä Helikopterit on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Lentäjä Neljä Helikopterit että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Lentäjä Neljä Helikopterit
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89358
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67602
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63191
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.