Nettipelit

Ilmasota

Leikur af helikopteri pelit

Ilmasota

Ilmasota Luokitus: 6/10

Ilmasota peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on noin hyökkäys taistelukone helikopteri, joka joutuu kohtaamaan paljon antenni vihollisia metsä kohtaus. Ammu raskaat konekiväärit hiiren painiketta eri maata torni ja ilma vihollisia, jotka näyttävät kaapata tehtävänsä. Voit myös laukaista ohjuksia ostamalla ne myymälä, jossa voit myös päivittää helikopteri panssari. Voita pomo kone voittaa pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7928 kertaa verkossa. Ranking 2854 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 34 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7928 kertaa
Ilmasota

Tällainen peli on hyvin klassinen. Siitä lähtien Space Invaders, tällainen ammunta pelejä on kuuluisa. Käytä hiirtä väistää vihollisia ja luoteja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ilmasota selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Ilmasota. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ilmasota ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Ilmasota on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ilmasota että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ilmasota
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89210
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5410 ääntä
Pelattu
67445
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63040
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.