Nettipelit

Helikopteri

Leikur af helikopteri pelit

Helikopteri

Helikopteri Luokitus: 10/10

Helikopteri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Viimeksi niin kauan kuin voit lentää luolan osumatta katto, lattia tai esteitä haluamallasi tavalla. Napsauta ja pidä hiiren vasenta painiketta mennäksesi ylös ja vapauta mennä alas. Jos olet joskus ollut BlackBerry puhelin, tämä peli varmasti tutulta. Erittäin addiktoiva. Katso jos voit voittaa ennätyksen!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10071 kertaa verkossa. Ranking 2305 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 10.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Arvosana perustuu 126 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10071 kertaa
Helikopteri

Tämä on klassinen kopteri peli. Voit pelata, pidä näppäintä pitää kopteri ilmassa. Jos annat mennä, helikopteri vapaassa pudotuksessa. Jos pidät painiketta liian kauan, se lentää liian korkealle ja iski päälle luola. Joten yrittävät saavuttaa tasapainon ja lentää helikopterilla turvaan.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Helikopteri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Helikopteri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Helikopteri ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Helikopteri on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Helikopteri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Helikopteri
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89474
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67708
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63312
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.