Nettipelit

Sota Helikopteri

Leikur af helikopteri pelit

Sota helikopteri

Sota Helikopteri Luokitus: 7/10

Sota helikopteri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen online peli sinun tavoitteena on pyrkiä pääsevät kotipesä ammuttaessa alas niin monta vihollinen kuin voit. Vihollisia, että olet ampua alas jättää lisävoimia, jotka voidaan kerätä parantaa helikopteri. Näytön pelata pitää rullata oikealta vasemmalle, ja voit siirtää helikopteri minne tahansa tällä alueella. Voit tehdä nuolinäppäimillä näppäimistöllä. Lisäksi sinun on kahdenlaisia ​​aseita, ensisijaista ja toissijaista. Tärkein näistä on lähinnä konekiväärit, ja toisen niistä ovat räjähteitä, miinat, ohjukset ja monenlaisia ​​aseita niin. Tuleen ensisijainen ase, käytä välilyöntiä. Ja tuleen toisen aseen, käytä Ctrl-näppäintä. Onnea, sotilas!

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6853 kertaa verkossa. Ranking 3428 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6853 kertaa
Sota Helikopteri

Siellä on paljon aseita saatavilla pelin että voit löytää ja yrittää selvittää niiden vaikutuksia. Vuodesta itseohjautuva ohjuksia ilman miinoja, sinulla on koko arsenaali aseita helikopteri. Helikoptereita, joita käytetään tässä pelissä ovat armeijan helikopterit, jotka ovat helikopterit, jotka ovat joko nimenomaan rakennettu tai muunnettu käytettäväksi armeijan. Koska tämä on sotapeli, helikopterit se on sotilaallisiin. Tarkemmin sanottuna ne ovat varustautuneet aseilla hyökätä maahan tavoitteita. On myös muita, jotka voivat olla muihin tarkoituksiin, kuten liikenne tai sairaankuljetuslentoihin, kiitos sen kyky lasku lähes kaikkialla, jopa vettä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sota Helikopteri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Sota Helikopteri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sota Helikopteri ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Sota Helikopteri on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sota Helikopteri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sota Helikopteri
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89358
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67602
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63191
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.