Nettipelit

Helikopteri Ilmahyökkäyksen

Leikur af helikopteri pelit

Helikopteri ilmahyökkäyksen

Helikopteri Ilmahyökkäyksen Luokitus: 5/10

Helikopteri ilmahyökkäyksen peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä ilmainen verkossa peli, sinun täytyy tuhota vihollisen lentokoneet, vältä viilettää-ohjusta ja saalis tarjonta lisävoimia palauttaa terveyttä tai tuhota kaikki viholliset alueella. Voit pelastaa sotavangeista, tuhota vihollisen rakennuksia ja lentää alas ja noutaa ne. Voita 10 vihollisen tankit tuoda esiin vihollisen komento Chopper ja tuhota sen loppuun tehtävän.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10252 kertaa verkossa. Ranking 2063 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 144 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10252 kertaa
Helikopteri Ilmahyökkäyksen

ilmahyökkäyksen, helikopteri hyökkäys,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Helikopteri Ilmahyökkäyksen selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Helikopteri Ilmahyökkäyksen. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Helikopteri Ilmahyökkäyksen ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Helikopteri Ilmahyökkäyksen on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Helikopteri Ilmahyökkäyksen että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Helikopteri Ilmahyökkäyksen
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
89358
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5412 ääntä
Pelattu
67602
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
63191
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.