Nettipelit

Ryytävät Rahankuljetuspusseja

Leikur af helikopteri pelit

Ryytävät rahankuljetuspusseja

Ryytävät Rahankuljetuspusseja Luokitus: 6/10

Ryytävät rahankuljetuspusseja peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä olet kiinni rahankuljetuspusseja, autot, talot, varjot kaksi miestä ja saat pisteet, kun heidät kiinni. Olla varovainen, ja taksilla ja laatat, jotka kuuluvat koska te Miinus pisteet. Menetät elämän, kun on tosi kyseessä, ja menet ulos näytön.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 8600 kertaa verkossa. Ranking 1963 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 202 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 8600 kertaa
Ryytävät Rahankuljetuspusseja

saalis autot, rahankuljetuspusseja, saalis talot,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ryytävät Rahankuljetuspusseja selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Helikopteri Pelit nimeltään Ryytävät Rahankuljetuspusseja. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ryytävät Rahankuljetuspusseja ja se liittyy Helikopteri Pelit. Uusi peli Ryytävät Rahankuljetuspusseja on yksi parhaista peleistä Helikopteri Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ryytävät Rahankuljetuspusseja että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ryytävät Rahankuljetuspusseja
EDELLINEN

Helikopteri pelit eniten pelatut pelit

Taisteluhelikopterilla Pelata ►

Taisteluhelikopterilla

5
5 / 10 - 10092 ääntä
Pelattu
88394
kertaa

Helikopterin lentosimulaattori. Sinun täytyy lentää vihollisen alueelle oman taistelukone. Ohjeet: käytä hiirtä välttää lentokoneita, koska jos saat osuman häviät pelin. Tämä on yksi parhaista peleistä välttäminen, jossa sinun täytyy väistää lentokoneiden kanssa helikopterilla, kun voit. Ei voi ampua, peli on lentää helikopteri peli väistelee vihollisia. Ansaitset enemmän pisteitä sen mukaan, milloin voit ripustaa ilman kaatuu ketään vastaan​​. Varo, että ...

Pelastaa Henkilöt Pelata ►

Pelastaa henkilöt

6
6 / 10 - 5410 ääntä
Pelattu
66585
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy pelastaa neljä henkilöä ja kuljettaa niitä helikopteri. Käytä nuolinäppäimiä tai kirjaimia W (enintään) (vasemmalle) S (alas) ja D (oikealle) syrjäyttää helikopterin ja sinä pulssi välilyöntiä pelastaa henkilöille, sinun pulssi kirjain P keskeyttää peli ja kirjain X kääntää helikopterin vasemmalta oikealle.

lentämään helikopterilla Pelata ►

Lentämään helikopterilla

6
6 / 10 - 5814 ääntä
Pelattu
62230
kertaa

Lentämään helikopterilla on yksinkertainen addiktiivisessa pelissä noin Helicopter joka on jäädä ilmaan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista Ohjeet: Paina hiiren painiketta lentää ja älä paina hiiren painiketta tehdä laskeutua. Kaappari polttoaineen yritän olla kaatuvan ja matkustaa niin paljon etäisyys kuin mahdollista.