Nettipelit

Pue Hannah Montana

Leikur af Hannah Montana Pelit

Pue Hannah Montana

Pue Hannah Montana Luokitus: 5/10

Pue Hannah Montana peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä tytöille on pukeutua Hannah Montana, uusi tähti kesken tv-sarja lapsille Disney Channel. Pelata näkee valitsevat kukin vaate hiirellä ja laita se luku mallin. Laulaja on pop tähti tv-sarja on kaksinkertainen elämän nimetön nuori laulaja. Tässä pelissä sinun täytyy pukeutua Hannah Montana vaatteita mennä tekoihin. Näet vaiheeseen, jossa kaikki fanit odottavat tähti alkaa laulaa. Sinun täytyy valita vaatteita hänelle, hiukset, korut ja asusteet.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10044 kertaa verkossa. Ranking 2188 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 246 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10044 kertaa
Pue Hannah Montana

Hannah Montana on fiktiivinen hahmo tv-sarjassa. Rooli on näyttelijä Miley Cyrus on myös tullut hyvin kuuluisa laulaja. Tässä pelissä sinun täytyy valita hänen puku, joten sinun täytyy valita vaatteita, koruja ja asusteita, jotka on hoidettava. Sinulla on kengät, hameet, mekot, vyöt, asusteet, housut ja vaatteita valita hänelle. Pelaa Hannah Montana pukeutua merkin näytellä, kuten näette sen takana kohtaus hänen seuraava keikka.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Pue Hannah Montana selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Hannah Montana Pelit nimeltään Pue Hannah Montana. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Pue Hannah Montana ja se liittyy Hannah Montana Pelit. Uusi peli Pue Hannah Montana on yksi parhaista peleistä Hannah Montana Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Pue Hannah Montana että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Pue Hannah Montana
EDELLINEN

Hannah Montana Pelit Eniten pelatut pelit

Hannah Montana: 3 vastaa Pelata ►

Hannah Montana: 3 vastaa

4
4 / 10 - 3404 ääntä
Pelattu
42812
kertaa

Hannah Montana X ja O on hauska peli, jossa voit pelata Hannah Montana siellä tehdä 3 linjassa. Hanna edustaa O ja te edustavat X Oletteko uskalla pelata hänen kanssaan?

Hannah Montana muoti seikkailu Pelata ►

Hannah Montana muoti seikkailu

7
7 / 10 - 2604 ääntä
Pelattu
34593
kertaa

Hengailla Hannah Montana hänen jännittävä seikkailu, pukeutua, leikkiä bonukset ja nähdä joitakin yksinoikeus tietoja Hannah Montana. Hänen ainoa musiikillinen seikkailu et koskaan unohda! Saatko korkein pistemäärä? Ensimmäisessä pelissä, sinun täytyy pukeutua Hannah Montana klikkaamalla kohteita vasemmalla. Klikkaa lentäviä esineitä ennen kuin aika loppuu, joten voit saada Bonus Round. Näytä tietoa Hannah Montana. On mahdollisuus tulostaa.

Hannah Montana tyyli Pelata ►

Hannah Montana tyyli

5
5 / 10 - 1892 ääntä
Pelattu
24048
kertaa

Tässä pelissä sinulla on Hannah Montana siluetti, ja sinun on luoda kaupungin kuva hänestä. Voit tehdä tämän, käytä hiirtä