Nettipelit

Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus)

Leikur af Hannah Montana Pelit

Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus)

Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus) Luokitus: 6/10

Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus) peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä tytöille sinun täytyy tehdä jopa Hannah Montana-merkki teki tunnetuksi Miley Cyrus. Se ontähti kesken lasten Disney Channel. Tyttö, joka onkaksinkertainen elämänlaulaja ja anonyymi tyttö. Tämän pelin sinun täytyy valitapuku ja meikkejäkonsertti. Voit valita kunkin kohteen vaatteita, asusteita ja meikkejä käyttää hiirtä. Sinun täytyy tehdämoderni asetettu yksi hienoimmista tyttöjenmaailmassa. Meikit, huulipuna, kampaus, korut ja asusteetmoderni tyttö.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 15671 kertaa verkossa. Ranking 1321 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 624 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 15671 kertaa
Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus)

Hannah Montana onmerkki soitti näyttelijä Miley Cyrus. Tyttö, joka on seurannut uransapop-laulaja ja on tunnettu kaikkialla maailmassa. Tyttö, joka aloitti tämän tv-sarja lapsille, että on tullut niin kuuluisa. Myi miljoonia levyjä ja antaa täyden konsertteja kaikkialla. Viaton ja hauska hahmo, jolla on mitään tekemistätyttö, joka on tullut nyt. Sarja, joka teki kuuluisan, ja joiden luonne on joka aina verrattuna. Kuuluisa laulaja, joka onelämännormaali tyttökoulun ystäviensä kanssa. Pelaa oman meikkitaiteilija ja kampaaja joukon vaatteet hänen modernin meikkiä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus) selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Hannah Montana Pelit nimeltään Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus). Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus) ja se liittyy Hannah Montana Pelit. Uusi peli Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus) on yksi parhaista peleistä Hannah Montana Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus) että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Meikki Hannah Montana (Miley Cyrus)
EDELLINEN

Hannah Montana Pelit Eniten pelatut pelit

Hannah Montana: 3 vastaa Pelata ►

Hannah Montana: 3 vastaa

4
4 / 10 - 3404 ääntä
Pelattu
42812
kertaa

Hannah Montana X ja O on hauska peli, jossa voit pelata Hannah Montana siellä tehdä 3 linjassa. Hanna edustaa O ja te edustavat X Oletteko uskalla pelata hänen kanssaan?

Hannah Montana muoti seikkailu Pelata ►

Hannah Montana muoti seikkailu

7
7 / 10 - 2604 ääntä
Pelattu
34593
kertaa

Hengailla Hannah Montana hänen jännittävä seikkailu, pukeutua, leikkiä bonukset ja nähdä joitakin yksinoikeus tietoja Hannah Montana. Hänen ainoa musiikillinen seikkailu et koskaan unohda! Saatko korkein pistemäärä? Ensimmäisessä pelissä, sinun täytyy pukeutua Hannah Montana klikkaamalla kohteita vasemmalla. Klikkaa lentäviä esineitä ennen kuin aika loppuu, joten voit saada Bonus Round. Näytä tietoa Hannah Montana. On mahdollisuus tulostaa.

Hannah Montana tyyli Pelata ►

Hannah Montana tyyli

5
5 / 10 - 1892 ääntä
Pelattu
24047
kertaa

Tässä pelissä sinulla on Hannah Montana siluetti, ja sinun on luoda kaupungin kuva hänestä. Voit tehdä tämän, käytä hiirtä