Nettipelit

Meikkejä Hannah Montana

Leikur af Hannah Montana Pelit

Meikkejä Hannah Montana

Meikkejä Hannah Montana Luokitus: 3/10

Meikkejä Hannah Montana peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy tehdä ylös Hannah Montana. Pelaa meikki Hannah Montana. Voit antaa sinulle makea kuva, lapsi, moderni tai aggressiivinen. Jos haluat pelata käyttää hiirtä ja ryömiä meikki minne haluat hakea. Käytä meikkiä kasvot nuori laulaja. Voit myös laittaa vääriä kulmakarvat. Maalaa huulipunan. Valitse korvakorut, jotka vastaavat värejä olet käyttänyt meikkiä. Se on nuori tyttö, joten voit käyttää värejä haluat.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 15184 kertaa verkossa. Ranking 1284 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 3.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 990 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 15184 kertaa
Meikkejä Hannah Montana

Peli tytöille jossa sinun on kuuluisa meikkitaiteilija Hannah Montana. Sinun on sovellettava kaikkia osia meikkiä kasvot tyttö. Levitä meikki silmät ja posket. Älä unohda antaa väriä huulille. Kun valmis meikki valita joitakin korvakorut ja tarvikkeet tyttö. Pelaa yhdistää värejä ja luoda nykyaikainen ja alkuperäinen nuorille laulaja. Se on nuori tyttö, niin sinulla on vapaus käyttää värejä haluat, koska nuoret tytöt ovat erittäin rohkeampia tyylejä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Meikkejä Hannah Montana selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Hannah Montana Pelit nimeltään Meikkejä Hannah Montana. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Meikkejä Hannah Montana ja se liittyy Hannah Montana Pelit. Uusi peli Meikkejä Hannah Montana on yksi parhaista peleistä Hannah Montana Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Meikkejä Hannah Montana että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Meikkejä Hannah Montana
EDELLINEN

Hannah Montana Pelit Eniten pelatut pelit

Hannah Montana: 3 vastaa Pelata ►

Hannah Montana: 3 vastaa

4
4 / 10 - 3404 ääntä
Pelattu
42039
kertaa

Hannah Montana X ja O on hauska peli, jossa voit pelata Hannah Montana siellä tehdä 3 linjassa. Hanna edustaa O ja te edustavat X Oletteko uskalla pelata hänen kanssaan?

Hannah Montana muoti seikkailu Pelata ►

Hannah Montana muoti seikkailu

7
7 / 10 - 2604 ääntä
Pelattu
33705
kertaa

Hengailla Hannah Montana hänen jännittävä seikkailu, pukeutua, leikkiä bonukset ja nähdä joitakin yksinoikeus tietoja Hannah Montana. Hänen ainoa musiikillinen seikkailu et koskaan unohda! Saatko korkein pistemäärä? Ensimmäisessä pelissä, sinun täytyy pukeutua Hannah Montana klikkaamalla kohteita vasemmalla. Klikkaa lentäviä esineitä ennen kuin aika loppuu, joten voit saada Bonus Round. Näytä tietoa Hannah Montana. On mahdollisuus tulostaa.

Hannah Montana tyyli Pelata ►

Hannah Montana tyyli

5
5 / 10 - 1892 ääntä
Pelattu
23191
kertaa

Tässä pelissä sinulla on Hannah Montana siluetti, ja sinun on luoda kaupungin kuva hänestä. Voit tehdä tämän, käytä hiirtä