Nettipelit

Sammakko Lentää Syöjä

Leikur af eläimet pelit

Sammakko lentää syöjä

Sammakko Lentää Syöjä Luokitus: 7/10

Sammakko lentää syöjä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Auta sammakko tässä verkossa peli, joka syö kaikki kärpäset jokaisella tasolla. Voit tehdä tämän, voit käynnistää kielesi heidät kiinni tai tartu asioita, ja voit myös hypätä liikkua vaiheessa. Kun jäät kiinni kaikki kärpäset menet seuraavalle tasolle. Sinun täytyy ajatella hieman jokaisella tasolla, mutta jos sinulla on ongelmia painat?.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 17200 kertaa verkossa. Ranking 1204 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 1024 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 17200 kertaa
Sammakko Lentää Syöjä

Ilmainen verkossa peli noin sammakko kiinni lentää hänen kieltään. Luonnossa sammakot ja konnat ruokitaan sen kieli, joka on peitetty tahmea aine, jota käytetään saalis hyönteisiä he syövät.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Sammakko Lentää Syöjä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Eläimet Pelit nimeltään Sammakko Lentää Syöjä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Sammakko Lentää Syöjä ja se liittyy Eläimet Pelit. Uusi peli Sammakko Lentää Syöjä on yksi parhaista peleistä Eläimet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Sammakko Lentää Syöjä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Sammakko Lentää Syöjä
EDELLINEN

Eläimet pelit eniten pelatut pelit

Charlie ankalle Pelata ►

Charlie ankalle

6
6 / 10 - 25350 ääntä
Pelattu
204122
kertaa

Ohjeet: Yritä päästä lopussa kunkin tason, keräten rahaa ja timantteja. Sinun täytyy poistaa kaikki esteet. Hyppääminen vihollisia tappaa. Tasohyppelypeli, joka on söpö ankka nimeltä Charlie. Suorita ja hypätä kautta tasolla napata aseita ja yrittää selvitä. Sinun täytyy mennä metsä, jossa eläimet on jahdata ja hyökätä sinua, sammakon tai mehiläiset. Kokeile muut eläimet eivät kosketa ja päästä näytön alareunaan. Kerätä kaikki palkinnot voit jokaisella tasolla. M ...

Tiedote vs lehmän Pelata ►

Tiedote vs lehmän

4
4 / 10 - 8394 ääntä
Pelattu
136453
kertaa

Eläinten valitsemistasi (Lehmä tai härkä) kilpailee muiden on leivän syöminen kilpailua. Auta vastaehdokas voittaa napsauttamalla yhtä nopeasti kuin voit vasemmalla painikkeen hiiri ...

pikku piraija Pelata ►

Pikku piraija

6
6 / 10 - 8138 ääntä
Pelattu
80415
kertaa

Olet pieni piraija, mutta ei liian pitkä! Sinun Tavoitteena on uida ympäri ja syödä niin monta vähän kalaa kuin mahdollista lopulta kasvaa valtava piraija. Varo, ettet jää kiinni on isompi kala kuin ne eivät ole ongelma syö sinut. Onnea!