Nettipelit

Jabo että sammakko

Leikur af eläimet pelit

Jabo että sammakko

Jabo että sammakko Luokitus: 4/10

Jabo että sammakko peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Käytä sammakon kieltä kuin painiskelevat koukku, jonka tarkoitus on häntä kohti loistava tähti, ja estää häntä putoamasta.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 17721 kertaa verkossa. Ranking 986 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 1232 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 17721 kertaa
Jabo että sammakko

Jabo, sammakko-, eläin-, kielen, koukku,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Jabo että sammakko selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Eläimet Pelit nimeltään Jabo että sammakko. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Jabo että sammakko ja se liittyy Eläimet Pelit. Uusi peli Jabo että sammakko on yksi parhaista peleistä Eläimet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Jabo että sammakko että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Jabo että sammakko
EDELLINEN

Eläimet pelit eniten pelatut pelit

Charlie ankalle Pelata ►

Charlie ankalle

6
6 / 10 - 25350 ääntä
Pelattu
203580
kertaa

Ohjeet: Yritä päästä lopussa kunkin tason, keräten rahaa ja timantteja. Sinun täytyy poistaa kaikki esteet. Hyppääminen vihollisia tappaa. Tasohyppelypeli, joka on söpö ankka nimeltä Charlie. Suorita ja hypätä kautta tasolla napata aseita ja yrittää selvitä. Sinun täytyy mennä metsä, jossa eläimet on jahdata ja hyökätä sinua, sammakon tai mehiläiset. Kokeile muut eläimet eivät kosketa ja päästä näytön alareunaan. Kerätä kaikki palkinnot voit jokaisella tasolla. M ...

Tiedote vs lehmän Pelata ►

Tiedote vs lehmän

4
4 / 10 - 8394 ääntä
Pelattu
135903
kertaa

Eläinten valitsemistasi (Lehmä tai härkä) kilpailee muiden on leivän syöminen kilpailua. Auta vastaehdokas voittaa napsauttamalla yhtä nopeasti kuin voit vasemmalla painikkeen hiiri ...

pikku piraija Pelata ►

Pikku piraija

6
6 / 10 - 8138 ääntä
Pelattu
79852
kertaa

Olet pieni piraija, mutta ei liian pitkä! Sinun Tavoitteena on uida ympäri ja syödä niin monta vähän kalaa kuin mahdollista lopulta kasvaa valtava piraija. Varo, ettet jää kiinni on isompi kala kuin ne eivät ole ongelma syö sinut. Onnea!