Nettipelit

Charlie ankalle

Leikur af eläimet pelit

Charlie ankalle

Charlie ankalle Luokitus: 6/10

Charlie ankalle peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ohjeet: Yritä päästä lopussa kunkin tason, keräten rahaa ja timantteja. Sinun täytyy poistaa kaikki esteet. Hyppääminen vihollisia tappaa. Tasohyppelypeli, joka on söpö ankka nimeltä Charlie. Suorita ja hypätä kautta tasolla napata aseita ja yrittää selvitä. Sinun täytyy mennä metsä, jossa eläimet on jahdata ja hyökätä sinua, sammakon tai mehiläiset. Kokeile muut eläimet eivät kosketa ja päästä näytön alareunaan. Kerätä kaikki palkinnot voit jokaisella tasolla. Mario-tyylinen tasohyppelypeli noin söpö ankka nimeltä Charlie.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 204759 kertaa verkossa. Ranking 42 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 25350 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 204759 kertaa
Charlie ankalle

Aseta ankka on matkustaa kaikilla tasoilla. Kun nuolinäppäimillä ankka johtaa metsäisessä maastossa tietokoneiden näyttöjen. Muut eläimet ovat vihollisia ja yrittää tappaa sankarimme. Vain kosketus voi tappaa sinut. Voit hypätä eläimet lopettaa ne ja voit myös hypätä korkeammalle. On timantteja ja kultaa kolikoita, jotka voit saada lisäpisteitä jokaisessa pelissä. Jokainen taso on hieman vaikeaa. Erittäin hauska ja koukuttava peli. Menee pitkä tavalla ystävämme ankka ja kerätä kaikki kultaa kuin mahdollista. Suorita ja hypätä kautta tasolla kerätä lisävoimia ja yrittää selvitä. Ohjeet: yrittää päästä loppuun kunkin tason, keräten rahaa ja timantteja ja hyppäämiseen päälle vihollisia tappaa ne.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Charlie ankalle selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Eläimet Pelit nimeltään Charlie ankalle. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Charlie ankalle ja se liittyy Eläimet Pelit. Uusi peli Charlie ankalle on yksi parhaista peleistä Eläimet Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Charlie ankalle että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Charlie ankalle
EDELLINEN

Eläimet pelit eniten pelatut pelit

Tiedote vs lehmän Pelata ►

Tiedote vs lehmän

4
4 / 10 - 8394 ääntä
Pelattu
137061
kertaa

Eläinten valitsemistasi (Lehmä tai härkä) kilpailee muiden on leivän syöminen kilpailua. Auta vastaehdokas voittaa napsauttamalla yhtä nopeasti kuin voit vasemmalla painikkeen hiiri ...

pikku piraija Pelata ►

Pikku piraija

6
6 / 10 - 8138 ääntä
Pelattu
81048
kertaa

Olet pieni piraija, mutta ei liian pitkä! Sinun Tavoitteena on uida ympäri ja syödä niin monta vähän kalaa kuin mahdollista lopulta kasvaa valtava piraija. Varo, ettet jää kiinni on isompi kala kuin ne eivät ole ongelma syö sinut. Onnea!