Nettipelit

Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini

Leikur af Disney Pelit

Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini

Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini Luokitus: 5/10

Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä kauniissa joulun palapeli näyttää klassinen merkkiä Walt Disney, joka on Mikki Hiiri, Minni, Aku, Hessu, Daisy ja Pluto. Samu Sirkka näkyy myös käsi suosituimmista sarjakuva hiiri. Ne näyttävät vieressä joulukuusi, ja että on kelluva joulupallot ja joitakin kultaisia ​​seppeleitä. Jos haluat nähdä koko kohtaus on tarpeen sovittaa kaikki palaset palapelin. Sinun täytyy vetää kaikki palapelin oikealle paikalleen. Yritä rekonstruoida kuva lyhyessä ajassa kuin mahdollista ja pitää hauskaa suosikki Disney merkkiä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 51672 kertaa verkossa. Ranking 303 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 7034 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 51672 kertaa
Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini

Tämä kuva on joulu kohtaus hiiri talo ohjelman, jossa voimme nähdä eri Disneyn hahmot ihmettelivät joulukuusi.Taika keiju pöly tekee punaiset pallot ja muut koristeet leijuvan ilmassa. Jotta eri joulun merkkejä, jotka on merkitty lapsuuden, et epäröi pelata meidän Disney pelejä seuraavilla erityinen päivä, jotta nämä ystävät mukaasi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Disney Pelit nimeltään Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini ja se liittyy Disney Pelit. Uusi peli Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini on yksi parhaista peleistä Disney Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Mikki Hiiri ja hänen paras kaverini
EDELLINEN

Disney Pelit Eniten pelatut pelit

Värit Salama McQueen Pelata ►

Värit Salama McQueen

7
7 / 10 - 218634 ääntä
Pelattu
1522271
kertaa

Tässä pelissä voit väripäähenkilöPixar elokuva, Cars, Salama McQueen ja vieressä voit laittaahaluamasi merkki, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi tai Flo. Voit vaihtaapyörätauton javärinmaalipintaa. Myös valita, kuka ilmestyypelinpäähenkilöDisney ja Pixar elokuva Cars. Seikkailuja elänytmuutamia autoja, joiden elämä ja ystävyydestä ja rohkeudesta. Kilpa-auto punainen väri hävisipikkukaupunki hauska autoja.

Autot kohtauksen luomisohjelma Pelata ►

Autot kohtauksen luomisohjelma

5
5 / 10 - 150524 ääntä
Pelattu
1469730
kertaa

Lasten peli muokata päähenkilö Disney-elokuva Cars, Lightning McQueen, voit maalata haluamasi värit ja näyttävät paremmilta tiellä.

kanan vähän kulkuennuste Pelata ►

Kanan vähän kulkuennuste

4
4 / 10 - 96072 ääntä
Pelattu
632758
kertaa

Hän on jäänyt linja-auton uudelleen ja jos et auttaa häntä, hän tulee myöhässä koulusta. Käytä nuolinäppäimiä suoraan Chicken kautta Oakey Oaks. Varo sellaisia esteitä matkan varrella. Tavoitteenasi on OIMINTA koulun ennen kuin aika loppuu! Sinun tulee välttää autot, paloposti, krakatun jalkakäytävä, bugglegum, öljyn veden kerääntyminen ja sprinkleri. Käytä skateboard mennä nopeammin, mutta pysyä tiellä. Saada pois skateboard, paina spacebar. On aika frezzer että j ...