Nettipelit

palapeli Disney maaginen jouluna

Leikur af Disney Pelit

palapeli Disney maaginen jouluna

Palapeli Disney maaginen jouluna Luokitus: 5/10

palapeli Disney maaginen jouluna peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Disneyn hahmot kootaan tänä jouluna kohtauksen, joka on jaettu palapelin palaset. Donald näyttää järkyttää istuu punainen nojatuoli, ja kaikki hänen ystävänsä yrittää antaa hänelle joulutunnelmaa. Hessu antaa hänelle lautasellisen maitoa ja keksejä, ja jokainen yrittää rohkaista häntä päällään santa hatut. Ratkaista palapeliä sinun täytyy klikkaa hiirellä, jonka haluat sijoittaa. Vedä ja pudota pala sopivaan paikkaan. Kun olet valmis palapeli näet kuvan kokonaan näitä hauskoja Disney merkkiä, varmasti tiedät jo.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 29628 kertaa verkossa. Ranking 633 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 3170 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 29628 kertaa
palapeli Disney maaginen jouluna

Tässä kuvassa näkyy joitakin klassisia Disney merkkiä. Mikki ja Minni näkyvät toisella puolella tuoli, Päivänkakkara toisella puolella, ja Hessu on takana. Edellä tuoli istuu Aku Ankkaa vihainen ilme. Jopa koira Pluto on heidän kanssaan, osoittaa hymy. Kaikki merkit yrittää laittaa Donald onnellinen, joten koko kohtaus näyttää kauniit koristeet, kuten iso joulukuusi on taustalla.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä palapeli Disney maaginen jouluna selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Disney Pelit nimeltään palapeli Disney maaginen jouluna. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä palapeli Disney maaginen jouluna ja se liittyy Disney Pelit. Uusi peli palapeli Disney maaginen jouluna on yksi parhaista peleistä Disney Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä palapeli Disney maaginen jouluna että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

palapeli Disney maaginen jouluna
EDELLINEN

Disney Pelit Eniten pelatut pelit

Värit Salama McQueen Pelata ►

Värit Salama McQueen

7
7 / 10 - 218636 ääntä
Pelattu
1524072
kertaa

Tässä pelissä voit väripäähenkilöPixar elokuva, Cars, Salama McQueen ja vieressä voit laittaahaluamasi merkki, Doc Hudson, Sally Carrera, Mater, Ramón, Luigi tai Flo. Voit vaihtaapyörätauton javärinmaalipintaa. Myös valita, kuka ilmestyypelinpäähenkilöDisney ja Pixar elokuva Cars. Seikkailuja elänytmuutamia autoja, joiden elämä ja ystävyydestä ja rohkeudesta. Kilpa-auto punainen väri hävisipikkukaupunki hauska autoja.

Autot kohtauksen luomisohjelma Pelata ►

Autot kohtauksen luomisohjelma

5
5 / 10 - 150570 ääntä
Pelattu
1471647
kertaa

Lasten peli muokata päähenkilö Disney-elokuva Cars, Lightning McQueen, voit maalata haluamasi värit ja näyttävät paremmilta tiellä.

kanan vähän kulkuennuste Pelata ►

Kanan vähän kulkuennuste

4
4 / 10 - 96138 ääntä
Pelattu
635678
kertaa

Hän on jäänyt linja-auton uudelleen ja jos et auttaa häntä, hän tulee myöhässä koulusta. Käytä nuolinäppäimiä suoraan Chicken kautta Oakey Oaks. Varo sellaisia esteitä matkan varrella. Tavoitteenasi on OIMINTA koulun ennen kuin aika loppuu! Sinun tulee välttää autot, paloposti, krakatun jalkakäytävä, bugglegum, öljyn veden kerääntyminen ja sprinkleri. Käytä skateboard mennä nopeammin, mutta pysyä tiellä. Saada pois skateboard, paina spacebar. On aika frezzer että j ...