Nettipelit

Bratz Nukke Joulun

Leikur af Bratz Pelit

Bratz Nukke Joulun

Bratz Nukke Joulun Luokitus: 5/10

Bratz Nukke Joulun peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pidätkö Bratz? Kuten maailman muodista? Bratz rakkaus joulua ja olla täydellinen loma. Tällä tavalla pelissä sinun täytyy valita kuhunkin lisäosia meidän suosikki nukke. Sinun täytyy klikata hiirellä kunkin kuvakkeet ylhäältä selata eri elementtien räätälöinnin. Muuttaa silmien väri. Muutokset koruja. Vaihda vaatteet ja muodikkaita vaatteita. Vaihda kengät. Muutokset asusteita. Sinun täytyy tehdä se kaikkein tyylikäs.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14625 kertaa verkossa. Ranking 1392 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 354 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14625 kertaa
Bratz Nukke Joulun

Peli Bratz nukkeja, jossa sinun täytyy tehdä ranne on kaunein ja elegantti kävellä talvella. Joulu on tulossa ja lunta sataa, se on kylmä, joten sinun täytyy pukeutua oikein kylmä lämpimiä vaatteita. Sinun täytyy valita oma vaatekaappi ranteen välillä vaatteita, koruja ja asusteita sinulla on käytössäsi. Bratz joitakin nukkeja, joista on tullut hyvin kuuluisa omistautuminen muodin ja urheilun niin monet nuoret ja nuoret ovat tunteneet hyvin tunnistettu. Ne ovat kokoelma nukkeja, joilla on oma persoonallisuus ja tyyli. Erittäin upottaa muoti ja urheilu.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Bratz Nukke Joulun selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bratz Pelit nimeltään Bratz Nukke Joulun. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Bratz Nukke Joulun ja se liittyy Bratz Pelit. Uusi peli Bratz Nukke Joulun on yksi parhaista peleistä Bratz Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Bratz Nukke Joulun että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Bratz Nukke Joulun
EDELLINEN

Bratz Pelit Eniten pelatut pelit

Suudelmista Makuuhuonetta Pelata ►

Suudelmista Makuuhuonetta

6
6 / 10 - 13136 ääntä
Pelattu
158526
kertaa

Tässä pelissä, Bratz nukke on pyytänyt poikaystävänsä, ja hän aikoo laatia hänen makuuhuoneessa. Kokeile, että paras ystäväsi eivät pidä, koska on tullut kotiin. Se, Valitset yhden jäsenen parin Bratz nukke ja hänen poikaystävänsä ovat suudella.

Bratz Tee yli Pelata ►

Bratz Tee yli

4
4 / 10 - 3548 ääntä
Pelattu
45847
kertaa

Poimia Bratz tyyliä haluat antaa. Ensinnäkin, sinun täytyy ottaa shampoo, pese ja kuivaa hiukset. Klikkaa välilehtiä anna Bratz Super upea tyyli. Valitse kampauksen, värin ja raitoja. Onko meikki ja kynnet? sitten lisätä joitakin lisävarusteita elin viimeistelyn. Kun haluat ja luulet olevasi täydellinen, napsauta Valmis-painiketta nähdä luomuksesi! Jos haluat muuttaa jotain, valitse Nollaa. Voit tehdä kopion Bratz jonka kirjoitin.

Stylisti malleille Pelata ►

Stylisti malleille

5
5 / 10 - 4006 ääntä
Pelattu
39853
kertaa

Olet suunnittelija Bratz nukkeja. Etsi, mix and match uusin suosittu muoti ja tyylejä heille. Luo oma Bratz-lehden! Valitse Bratz-nukke pelata ja valita hänen housut, puserot, kaikki viimeisintä muotia. Kun olet tehnyt pukeutuminen suosikki vaatteita, tuottaa kannessa oman lehden, klikkaa «GO» ja nähdä tuloksen. Että olet viettää luoda suurta muotia.