Nettipelit

Keilailu

Leikur af bowling pelit

Keilailu

Keilailu Luokitus: 6/10

Keilailu peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain painaa ja pidä hiiren vasenta painiketta asettaaksesi lakko tarkkuutta. Lähempänä olet vaaleanvihreä laatta, joka on keskellä palkki, tarkempi teidän laukaus tulee. Sinun ei tarvitse pyrkiä. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on vapauttaa hiiren painike, kun palkki saavuttaa viheralueeksi.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 9759 kertaa verkossa. Ranking 2604 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 70 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 9759 kertaa
Keilailu

Keilailu viittaa joukon urheilu, jossa tavoitteena on yleensä kolhi nastat yli. Yleisin sisätiloissa keilailu on kymmenen tappi, joka pelataan puinen tai synteettinen kaistaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Keilailu selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bowling Pelit nimeltään Keilailu. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Keilailu ja se liittyy Bowling Pelit. Uusi peli Keilailu on yksi parhaista peleistä Bowling Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Keilailu että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Keilailu
EDELLINEN

Bowling pelit eniten pelatut pelit

Keilailu 3D Pelata ►

Keilailu 3d

4
4 / 10 - 9134 ääntä
Pelattu
116944
kertaa

Kaikille faneille Keilailu. Tässä pelissä voit muuttaa näkökulmasta on bowling vaikuttamatta liikkuvuus palloa. Heittää palloa, sinun on käytettävä tila bar. Kun vahvistamisesta kanta pallo jälleen antamaan teille voimaa haluat ja kolmas asettaa kulman lähtöä palloa. Onnea teidän aikavälillä.

Keilailu Turnaus Pelata ►

Keilailu turnaus

5
5 / 10 - 3204 ääntä
Pelattu
46868
kertaa

Tässä pelissä aiot pelata keilailu väreillä pallot. Punaiset pallot ovat 50 pistettä, sinistä palloa on 100 pistettä, vihreä pallot ovat 150 pistettä, keltainen pallot ovat 200 pistettä ja harmaat pallot ovat 250 pistettä. Pelin säännöt: 1. Sinun on suoraan kohtaan, jossa aiot heittää pallo, jonka hiiren liikkeitä. 2. Sinun täytyy laskea kehityskaari pallo, klikkaamalla hiirellä. 3. Sinun täytyy laskea vahvuus pallo, klikkaamalla hiirellä.

Keilailu Kattohaikarat Pelata ►

Keilailu kattohaikarat

5
5 / 10 - 2764 ääntä
Pelattu
44771
kertaa

Tässä pelissä olet kissa ja sinulla on heittää keilapallo ampua haikaraa. Olet pulssi vasen hiiren, kun näet, että voit ampua enemmän haikaraa.