Nettipelit

Kaarikäytävä Keilailu

Leikur af bowling pelit

Kaarikäytävä keilailu

Kaarikäytävä Keilailu Luokitus: 6/10

Kaarikäytävä keilailu peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pyri pisteet täydellinen 300 tässä perinteisessä keilailu simulointi. Käytä hiirtä tavoite pallo. Kun olet valinnut paikalla kaistaa heittää palloa, varovasti siirtää hiirtä edestakaisin tähdätä nuolen suuntaan, johon haluat pallon mennä. Klikkaa ja pidä hiirtä aloittaa toinen nuoli pyörii ympäri pallon. Hiiren vapauttaminen kulho pallon alas kuja. Jos vapautat hiiren painike, kun kaksi nuolta tavata, pallo ei ole spin. Jos vapautat painikkeen aikaisemmin tai myöhemmin, pallo spin tähän suuntaan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11769 kertaa verkossa. Ranking 2377 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 110 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11769 kertaa
Kaarikäytävä Keilailu

Vaikka 3D näkökulmasta pelin saa sen näyttämään ikään kuin puolin kuja kohta kohti keskustaa näytön, sinun täytyy osoittaa nuolet suoraan ylös, jos haluat pallon mennä suoraan alas kuja. Kuten todellinen keilailu, lyömällä Korupiikki suoraan ei ole paras tapa saada lakko.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kaarikäytävä Keilailu selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bowling Pelit nimeltään Kaarikäytävä Keilailu. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kaarikäytävä Keilailu ja se liittyy Bowling Pelit. Uusi peli Kaarikäytävä Keilailu on yksi parhaista peleistä Bowling Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kaarikäytävä Keilailu että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kaarikäytävä Keilailu
EDELLINEN

Bowling pelit eniten pelatut pelit

Keilailu 3D Pelata ►

Keilailu 3d

4
4 / 10 - 9134 ääntä
Pelattu
116944
kertaa

Kaikille faneille Keilailu. Tässä pelissä voit muuttaa näkökulmasta on bowling vaikuttamatta liikkuvuus palloa. Heittää palloa, sinun on käytettävä tila bar. Kun vahvistamisesta kanta pallo jälleen antamaan teille voimaa haluat ja kolmas asettaa kulman lähtöä palloa. Onnea teidän aikavälillä.

Keilailu Turnaus Pelata ►

Keilailu turnaus

5
5 / 10 - 3204 ääntä
Pelattu
46868
kertaa

Tässä pelissä aiot pelata keilailu väreillä pallot. Punaiset pallot ovat 50 pistettä, sinistä palloa on 100 pistettä, vihreä pallot ovat 150 pistettä, keltainen pallot ovat 200 pistettä ja harmaat pallot ovat 250 pistettä. Pelin säännöt: 1. Sinun on suoraan kohtaan, jossa aiot heittää pallo, jonka hiiren liikkeitä. 2. Sinun täytyy laskea kehityskaari pallo, klikkaamalla hiirellä. 3. Sinun täytyy laskea vahvuus pallo, klikkaamalla hiirellä.

Keilailu Kattohaikarat Pelata ►

Keilailu kattohaikarat

5
5 / 10 - 2764 ääntä
Pelattu
44771
kertaa

Tässä pelissä olet kissa ja sinulla on heittää keilapallo ampua haikaraa. Olet pulssi vasen hiiren, kun näet, että voit ampua enemmän haikaraa.