Nettipelit

Keilailu Ottelu

Leikur af bowling pelit

Keilailu ottelu

Keilailu Ottelu Luokitus: 6/10

Keilailu ottelu peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sillä osoitin oikeaan aikaan vetää niin paljon nastoja kuin mahdollista. Nauti keilailu. Keilailu, sinun täytyy painaa hiiren vasenta painiketta, kun näet nuoli keilahalli tai olet seissyt edellisen rullan. Keilailu on urheilulaji, jossa pelaajat yrittävät kerätä pisteitä liikkuvan keilapallo pitkin tasaisella pinnalla, yleensä puusta tai synteettisiä pinta. Tämä urheilulajia harrastavat keilailu, kuten näette tässä pelissä, jossa sinun täytyy näyttää hiiri ohjaus.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 16128 kertaa verkossa. Ranking 1300 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 732 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 16128 kertaa
Keilailu Ottelu

Keilata tarkkuus tässä pelissä, jossa sinun täytyy lopettaa osoittimen paikallaan lopettaa heittää niin paljon nastoja kuin mahdollista. Sinun täytyy lopettaa oikeaan aikaan heittää palloa oikeaan suuntaan ja saada niin monta pistettä kuin mahdollista. Sinun täytyy tehdä henkistä matematiikka pysähtyä oikeaan aikaan ja saada pallo niin monta pistettä kuin mahdollista. Tämä urheilu on harjoiteltu keilarataa, jotka ovat julkisia tiloja, joissa pinnaksi katu on heittää palloa. Tänään ne ovat erittäin dynaamisia paikkoja, joissa ihmiset kokoontuvat. Ruokaa, juomaa ja matkamuistomyymälä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Keilailu Ottelu selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bowling Pelit nimeltään Keilailu Ottelu. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Keilailu Ottelu ja se liittyy Bowling Pelit. Uusi peli Keilailu Ottelu on yksi parhaista peleistä Bowling Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Keilailu Ottelu että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Keilailu Ottelu
EDELLINEN

Bowling pelit eniten pelatut pelit

Keilailu 3D Pelata ►

Keilailu 3d

4
4 / 10 - 9134 ääntä
Pelattu
116909
kertaa

Kaikille faneille Keilailu. Tässä pelissä voit muuttaa näkökulmasta on bowling vaikuttamatta liikkuvuus palloa. Heittää palloa, sinun on käytettävä tila bar. Kun vahvistamisesta kanta pallo jälleen antamaan teille voimaa haluat ja kolmas asettaa kulman lähtöä palloa. Onnea teidän aikavälillä.

Keilailu Turnaus Pelata ►

Keilailu turnaus

5
5 / 10 - 3204 ääntä
Pelattu
46828
kertaa

Tässä pelissä aiot pelata keilailu väreillä pallot. Punaiset pallot ovat 50 pistettä, sinistä palloa on 100 pistettä, vihreä pallot ovat 150 pistettä, keltainen pallot ovat 200 pistettä ja harmaat pallot ovat 250 pistettä. Pelin säännöt: 1. Sinun on suoraan kohtaan, jossa aiot heittää pallo, jonka hiiren liikkeitä. 2. Sinun täytyy laskea kehityskaari pallo, klikkaamalla hiirellä. 3. Sinun täytyy laskea vahvuus pallo, klikkaamalla hiirellä.

Keilailu Kattohaikarat Pelata ►

Keilailu kattohaikarat

5
5 / 10 - 2764 ääntä
Pelattu
44735
kertaa

Tässä pelissä olet kissa ja sinulla on heittää keilapallo ampua haikaraa. Olet pulssi vasen hiiren, kun näet, että voit ampua enemmän haikaraa.