Nettipelit

Moninpeli Keilailuturnaus

Leikur af bowling pelit

Moninpeli keilailuturnaus

Moninpeli Keilailuturnaus Luokitus: 5/10

Moninpeli keilailuturnaus peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos sinulla on hauskoja pelejä, jossa on ripaus järjetöntä, nyt voit nauttia peliä Bowling setä Jessup, mies harmaat hiukset, jotka haluavat saada korkein pistemäärä. Voit tehdä tämän, joka kentällä on laskea voima, joka heittää pallon ja sitten laskea sivusuunnassa polku. Jos teet sen oikein, saada alas kaikki nastat. Pelin aikana voit tehdä useita ajoja, joten älä huolestu, jos et onnistu yhdellä kertaa tavoite, koska voit parantaa pisteet. Lisäksi peli sisältää retro tyyli, hieman rähjäinen, mutta se on osa hauskaa peli, keilailu peli pikselöidä. Tähtää hyvin ja tehdä lakko setä Jessup.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 17800 kertaa verkossa. Ranking 1181 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 1020 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 17800 kertaa
Moninpeli Keilailuturnaus

Tässä pelissä voit pelata keilailu kulhoon oman tai kaverin kanssa, kuka saa parhaat pisteet. Keilailu turnaukset koostuvat heittää raskas keilapallo roll alas pitkä puinen rata, hyvin kiillotettu pallo luistaa loppuun asti, jotka on sijoitettu puinen altaat purettaviksi.Enemmän keilailu syksyllä paremmin pisteet. Jos kaikki nastat pudota yksi laukaus kutsutaan lakko, ja jos käytät kaksi laukausta kutsutaan vara. Mikä on korkein pistemäärä voit saada? Tutustu sen Uncle Jessup tässä hauska ja järjetön online Keilailu peli.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Moninpeli Keilailuturnaus selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bowling Pelit nimeltään Moninpeli Keilailuturnaus. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Moninpeli Keilailuturnaus ja se liittyy Bowling Pelit. Uusi peli Moninpeli Keilailuturnaus on yksi parhaista peleistä Bowling Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Moninpeli Keilailuturnaus että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Moninpeli Keilailuturnaus
EDELLINEN

Bowling pelit eniten pelatut pelit

Keilailu 3D Pelata ►

Keilailu 3d

4
4 / 10 - 9134 ääntä
Pelattu
116946
kertaa

Kaikille faneille Keilailu. Tässä pelissä voit muuttaa näkökulmasta on bowling vaikuttamatta liikkuvuus palloa. Heittää palloa, sinun on käytettävä tila bar. Kun vahvistamisesta kanta pallo jälleen antamaan teille voimaa haluat ja kolmas asettaa kulman lähtöä palloa. Onnea teidän aikavälillä.

Keilailu Turnaus Pelata ►

Keilailu turnaus

5
5 / 10 - 3204 ääntä
Pelattu
46869
kertaa

Tässä pelissä aiot pelata keilailu väreillä pallot. Punaiset pallot ovat 50 pistettä, sinistä palloa on 100 pistettä, vihreä pallot ovat 150 pistettä, keltainen pallot ovat 200 pistettä ja harmaat pallot ovat 250 pistettä. Pelin säännöt: 1. Sinun on suoraan kohtaan, jossa aiot heittää pallo, jonka hiiren liikkeitä. 2. Sinun täytyy laskea kehityskaari pallo, klikkaamalla hiirellä. 3. Sinun täytyy laskea vahvuus pallo, klikkaamalla hiirellä.

Keilailu Kattohaikarat Pelata ►

Keilailu kattohaikarat

5
5 / 10 - 2764 ääntä
Pelattu
44772
kertaa

Tässä pelissä olet kissa ja sinulla on heittää keilapallo ampua haikaraa. Olet pulssi vasen hiiren, kun näet, että voit ampua enemmän haikaraa.