Nettipelit

Keilailu Lapsille

Leikur af bowling pelit

Keilailu lapsille

Keilailu Lapsille Luokitus: 5/10

Keilailu lapsille peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä pelaat keilailu. Taso pelata sopii lapsille pelata. Pallo on muodoltaan pään panda hauskaa. Siirrät hiiren ohjaamaan pallon rata ja painamalla hiiren vasenta painiketta heittää päätään keilailu. Pelin tarkoituksena on kaataa kaikki nastat kerralla. Se on helppo versio peli, jossa se ​​on vaikea vetää kaikki nastat. Jos klikkaat kohtaan, mutta olet liikuttamalla hiirtä voit panna pallon matkalla keilailu. Yritä ampua niin paljon nastoja kuin mahdollista.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 13349 kertaa verkossa. Ranking 1643 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 334 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 13349 kertaa
Keilailu Lapsille

Pelaa panda keilailu. Olemme keilahalli ja peli on mukautettu lapsille. Sinun täytyy heittää pallo, joka on muotoiltu pään panda. Tähtää hiirellä ja tarkistaa, että polku sinun täytyy seurata palloa. Ei tarvitse valvoa voima ammunta, vain pistettä ja brändin hallinta. Yksinkertaistettu versio Sport mukautettu lasten ja pikkulapsia. Pienellä hiiren ohjaus voi oppia pelaamaan keilailu kuin aikuiset. Sinun täytyy saada pallo heittää kaikki mahdolliset jokaisen spin keilailu.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Keilailu Lapsille selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bowling Pelit nimeltään Keilailu Lapsille. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Keilailu Lapsille ja se liittyy Bowling Pelit. Uusi peli Keilailu Lapsille on yksi parhaista peleistä Bowling Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Keilailu Lapsille että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Keilailu Lapsille
EDELLINEN

Bowling pelit eniten pelatut pelit

Keilailu 3D Pelata ►

Keilailu 3d

4
4 / 10 - 9134 ääntä
Pelattu
116909
kertaa

Kaikille faneille Keilailu. Tässä pelissä voit muuttaa näkökulmasta on bowling vaikuttamatta liikkuvuus palloa. Heittää palloa, sinun on käytettävä tila bar. Kun vahvistamisesta kanta pallo jälleen antamaan teille voimaa haluat ja kolmas asettaa kulman lähtöä palloa. Onnea teidän aikavälillä.

Keilailu Turnaus Pelata ►

Keilailu turnaus

5
5 / 10 - 3204 ääntä
Pelattu
46828
kertaa

Tässä pelissä aiot pelata keilailu väreillä pallot. Punaiset pallot ovat 50 pistettä, sinistä palloa on 100 pistettä, vihreä pallot ovat 150 pistettä, keltainen pallot ovat 200 pistettä ja harmaat pallot ovat 250 pistettä. Pelin säännöt: 1. Sinun on suoraan kohtaan, jossa aiot heittää pallo, jonka hiiren liikkeitä. 2. Sinun täytyy laskea kehityskaari pallo, klikkaamalla hiirellä. 3. Sinun täytyy laskea vahvuus pallo, klikkaamalla hiirellä.

Keilailu Kattohaikarat Pelata ►

Keilailu kattohaikarat

5
5 / 10 - 2764 ääntä
Pelattu
44735
kertaa

Tässä pelissä olet kissa ja sinulla on heittää keilapallo ampua haikaraa. Olet pulssi vasen hiiren, kun näet, että voit ampua enemmän haikaraa.