Nettipelit

Keilailu Joukkue

Leikur af bowling pelit

Keilailu joukkue

Keilailu Joukkue Luokitus: 5/10

Keilailu joukkue peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä aiot pelata keilailu. Pelin säännöt: 1. Sinun täytyy päättää sivustoon, jossa aiot heittää pallo, jonka hiiren liikkeitä ja valitset hiiren kun tiedät sivuston, jossa aiot heittää. 2. Sinun täytyy laskea vahvuutta pallo. Jos haluat laskea vahvuus pallo, pinkki nuoli on vastattava sininen nuoli, joten sinun on napsautettava hiirellä, kun näet, että molemmat nuolet ovat seuraavaksi. Keilailu on urheilua, jossa pelaajat yrittävät kerätä pisteitä liikkuvan keilapallo pitkin tasaista, yleensä puinen tai synteettinen pintaa tulee objekteja kutsutaan nastat.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 14187 kertaa verkossa. Ranking 1780 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 584 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 14187 kertaa
Keilailu Joukkue

keilailu, urheilu, pallo,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Keilailu Joukkue selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bowling Pelit nimeltään Keilailu Joukkue. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Keilailu Joukkue ja se liittyy Bowling Pelit. Uusi peli Keilailu Joukkue on yksi parhaista peleistä Bowling Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Keilailu Joukkue että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Keilailu Joukkue
EDELLINEN

Bowling pelit eniten pelatut pelit

Keilailu 3D Pelata ►

Keilailu 3d

4
4 / 10 - 9134 ääntä
Pelattu
116936
kertaa

Kaikille faneille Keilailu. Tässä pelissä voit muuttaa näkökulmasta on bowling vaikuttamatta liikkuvuus palloa. Heittää palloa, sinun on käytettävä tila bar. Kun vahvistamisesta kanta pallo jälleen antamaan teille voimaa haluat ja kolmas asettaa kulman lähtöä palloa. Onnea teidän aikavälillä.

Keilailu Turnaus Pelata ►

Keilailu turnaus

5
5 / 10 - 3204 ääntä
Pelattu
46855
kertaa

Tässä pelissä aiot pelata keilailu väreillä pallot. Punaiset pallot ovat 50 pistettä, sinistä palloa on 100 pistettä, vihreä pallot ovat 150 pistettä, keltainen pallot ovat 200 pistettä ja harmaat pallot ovat 250 pistettä. Pelin säännöt: 1. Sinun on suoraan kohtaan, jossa aiot heittää pallo, jonka hiiren liikkeitä. 2. Sinun täytyy laskea kehityskaari pallo, klikkaamalla hiirellä. 3. Sinun täytyy laskea vahvuus pallo, klikkaamalla hiirellä.

Keilailu Kattohaikarat Pelata ►

Keilailu kattohaikarat

5
5 / 10 - 2764 ääntä
Pelattu
44762
kertaa

Tässä pelissä olet kissa ja sinulla on heittää keilapallo ampua haikaraa. Olet pulssi vasen hiiren, kun näet, että voit ampua enemmän haikaraa.