Nettipelit

luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben

Leikur af Ben 10 Pelit

luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben

Luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben Luokitus: 6/10

luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Erityinen peli faneille sarjan Ben 10. Tässä pelissä sinun täytyy täydentää kuvan palapeli peto ben10 piirrossarjan. Yksi hyvä hirviöitä tv-sarja. Voit voittaa pelin sinun täytyy valita osan among muiden joka on yksi, joka sopii ja tehdä niiden paikka kuvan. Kun laitat kaksi kappaletta ovat yhdessä, sijoitetaan automaattisesti. Lopetat pelin, kun sinulla on kaikki palaset yhteen. Haluatko auttaa sankarimme hänen taistelussaan pahan voimat?

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 51370 kertaa verkossa. Ranking 314 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 4210 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 51370 kertaa
luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben

Tässä pelissä voit hallita vaikeustaso. Voit tehdä palapelin helpompaa tai vaikeampaa useissa osissa, joissa alkuperäinen kuva on jaettu. Sinun täytyy valita taso pelata alussa, se on helpompaa tai vaikeampaa, jos sinulla on enemmän kappaletta. Muutaman palan palapeli on erittäin suositeltavaa lapsille. Yksi on monta kappaletta on älyllinen haaste, joten parempi olla vain aikuisille. Jos olet rohkea yrittää tehdä itse peli vaikein. Apua Ben voittaa vihollisensa, jotka ovat myös vihollisia koko ihmiskunnan, sillä he tulevat toisesta maailmasta valloittaa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Ben 10 Pelit nimeltään luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben ja se liittyy Ben 10 Pelit. Uusi peli luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben on yksi parhaista peleistä Ben 10 Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

luonnonvaraisten mutt ulkomaalaisten Ben
EDELLINEN

Ben 10 Pelit Eniten pelatut pelit

Neljä aseiden ulkomaalaisten Ben 10 Pelata ►

Neljä aseiden ulkomaalaisten Ben 10

5
5 / 10 - 18352 ääntä
Pelattu
171548
kertaa

Puzzle Kuva de neljä käsivarret, ulkomaalainen Ben Tennyson. Kun aktiivinen uhanalaisten kelloaan, joka tekee DNA yhdistelmä genetiikan avulla ja muutetaan useita hirviöitä. Tässä pelissä sinun täytyy koko palapeli ben10 sarjakuvia sarjan tämän sinun on valittava pala ja among muiden paikka laittaa se. Kun laitat kaksi kappaletta ovat yhdessä, sijoitetaan automaattisesti yhdeksi. Sinun täytyy yrittää täydentää kuvaa kuin se oli alun perin. Valitse vaikeustaso useissa kappaletta ...

tulokaslajien luettelo ja Ben Pelata ►

Tulokaslajien luettelo ja Ben

6
6 / 10 - 19058 ääntä
Pelattu
131456
kertaa

Oletko seurannut seikkailuista Ben 10? Haluaisitko pelata hänen kanssaan? Tässä pelissä sinun täytyy suorittaa palapeli kuvan päähenkilö animaatiosarja Ben 10, joka taistelee pahuuden voimia. Täydentää kuvaa sinun on valittava pala ja etsi muun muassa antaa sivuston ja paikka vierekkäin. Kun laitat kaksi kappaletta ovat yhdessä, se asetetaan automaattisesti. Kuva on kohtaus jakson piirrossarjan, joten olen varma, että haluat hänen kanssaan sen valmiiksi.

Väri Kuva Ulkomaalaisten Pelata ►

Väri Kuva Ulkomaalaisten

4
4 / 10 - 6074 ääntä
Pelattu
81023
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy väri kuvaa Humongousaur, Brainstorm ja Echo Echo. Maalata kuvan, sinun on klikattava väriä ja voit sen jälkeen klikkaa osa kuvan, jossa väri on valinnut teitä, että hiiri. Tämä kolmen fiktiivisiä ovat ulkomaalaisia, joita käytetään Ben 10.