Nettipelit

Joulukoristeet Line

Leikur af Bejeweled Pelit

Joulukoristeet Line

Joulukoristeet Line Luokitus: 4/10

Joulukoristeet Line peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Bejeweled peli versio, mutta jouluksi. Tässä pelissä sinun täytyy jonottaa 3 tai useampia samanlaisia ​​elementtejä, vaihtaa tavaraa toinen, joka on vieressä hänen. Punch kohteen, voit käyttää hiiren vasenta painiketta siirtyä näytöllä liikkuu hiirtä. Elementeillä on yhdenmukaistaa ovat koristeita, kuten tähti pohjoiseen, lumiukko, joulun kellot, lumihiutale, karkkia, joulukuusi ja enemmän. Tee linjat ja pisteitä yhtä elementtejä. Elementtejä, jotka ovat riviin, on joulu, esimerkiksi: napa tähti, lumiukko, joulu kelloja, joulukuusi ja muita.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 24458 kertaa verkossa. Ranking 763 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 1584 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 24458 kertaa
Joulukoristeet Line

Bejeweled on peli, joka on tehdä linjat kolme tai useampia elementtejä, jotka ovat yhtä suuret. Sinun täytyy tehdä linjat elementtejä, jotta ne katoavat. Enemmän kohteet linja on enemmän pisteitä saat. Se on taitopeli ja älykkyyttä klassikko. Tämä on joulun versio Bejeweled, koska elementtien linjassa ovat asioita, jotka liittyvät vapaapäiviä. Luo linjat toistuvien elementtien ja pisteitä heille. Jos rakastat joulua ja logiikka pelejä, sinulla on hauskaa tämän pelin. Voit nähdä, miten paljon voit luoda linja.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Joulukoristeet Line selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bejeweled Pelit nimeltään Joulukoristeet Line. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Joulukoristeet Line ja se liittyy Bejeweled Pelit. Uusi peli Joulukoristeet Line on yksi parhaista peleistä Bejeweled Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Joulukoristeet Line että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Joulukoristeet Line
EDELLINEN

Bejeweled Pelit Eniten pelatut pelit

Bejeweled loputon Pelata ►

Bejeweled loputon

4
4 / 10 - 3090 ääntä
Pelattu
38840
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy sovittaa 3 tai enemmän jalokiviä samantyyppisiä vaaka-tai pystysuoraan. Jos haluat pelata, sinun täytyy vaihtaa tavaraa, joka on hänen rinnallaan. Kun vieressä 3 tai useampia kohteita, saan ylimääräisiä pisteet ja enemmän sekuntia, riippuen kohteita olet liittynyt. On olemassa erilaisia ​​asetuksia ja vaihtoehtoja. Yritä tehdä mahdollisimman monta riviä samoja elementtejä. Geometrisia muotoja, jotka on riviin ostaa aikaa ja pisteitä.

Bejeweled Avaruudessa Pelata ►

Bejeweled Avaruudessa

5
5 / 10 - 1402 ääntä
Pelattu
32204
kertaa

Tämä peli on alueellinen versio suosittu peli \"Bejeweled\". Bejeweled on peli jossa sinun täytyy muodostaa vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet saman alkuaineen vaihtamalla yksi helmi muiden vieressä helmi. Ensin klikkaa gem jonka haluat vaihtaa kanssa vasemmalla hiiren ja sen jälkeen valitset muut helmi, joka on lähellä. Molemmat helmet vaihtavat jos joku ne muodostavat vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet sama elementti.

Peliä Bejeweled Pelata ►

Peliä Bejeweled

2
2 / 10 - 1336 ääntä
Pelattu
22517
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy liittyä kolme tai useampia elementtejä, vaaka-tai pystysuoraan. Tätä varten, voit vaihtaa elementti toiseen, joka on vieressä sinun ja mahdollistaa, että kolme tai useampi samanlainen ovat verkossa. Kun liityt kolme tai useampia samanlaisia elementtejä, ne poistetaan ja uusia tekijöitä ilmestyy.