Nettipelit

Väri Kytkin

Leikur af Bejeweled Pelit

Väri Kytkin

Väri Kytkin Luokitus: 6/10

Väri Kytkin peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä hauska ilmainen verkossa peli sinun täytyy värittää kaikki korttelin samaa väriä. Voit tehdä tämän, tulva kaikki laatikot yhdellä värillä sallittujen siirtojen puitteissa yläosasta alkaen. Kun vaihdat nykyisen alueesi väriä, kaikki vieressä laatikko samaa väriä myös muutoksia, niin voit hukuttaa muita topiceihin. Saavuttaa seuraavalle tasolle, jos värien kaikki korttelin samaa väriä, kun tietty määrä vaiheita. Voit vaihtaa väriä, napsauta painikkeita pohjan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7813 kertaa verkossa. Ranking 2870 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7813 kertaa
Väri Kytkin

Joskus yksinkertaisin pelit ovat kaikkein viihdyttävä, koska aikaa ei kulu oppimiseen käsitellä ja soittaa dynaamisemmin. Näin on tämä peli, jossa pari painikkeita saat hauskaa, ei monimutkaisia ​​strategioita tai vaikeaa arvoituksia.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Väri Kytkin selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bejeweled Pelit nimeltään Väri Kytkin. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Väri Kytkin ja se liittyy Bejeweled Pelit. Uusi peli Väri Kytkin on yksi parhaista peleistä Bejeweled Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Väri Kytkin että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Väri Kytkin
EDELLINEN

Bejeweled Pelit Eniten pelatut pelit

Bejeweled loputon Pelata ►

Bejeweled loputon

4
4 / 10 - 3090 ääntä
Pelattu
38840
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy sovittaa 3 tai enemmän jalokiviä samantyyppisiä vaaka-tai pystysuoraan. Jos haluat pelata, sinun täytyy vaihtaa tavaraa, joka on hänen rinnallaan. Kun vieressä 3 tai useampia kohteita, saan ylimääräisiä pisteet ja enemmän sekuntia, riippuen kohteita olet liittynyt. On olemassa erilaisia ​​asetuksia ja vaihtoehtoja. Yritä tehdä mahdollisimman monta riviä samoja elementtejä. Geometrisia muotoja, jotka on riviin ostaa aikaa ja pisteitä.

Bejeweled Avaruudessa Pelata ►

Bejeweled Avaruudessa

5
5 / 10 - 1402 ääntä
Pelattu
32204
kertaa

Tämä peli on alueellinen versio suosittu peli \"Bejeweled\". Bejeweled on peli jossa sinun täytyy muodostaa vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet saman alkuaineen vaihtamalla yksi helmi muiden vieressä helmi. Ensin klikkaa gem jonka haluat vaihtaa kanssa vasemmalla hiiren ja sen jälkeen valitset muut helmi, joka on lähellä. Molemmat helmet vaihtavat jos joku ne muodostavat vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet sama elementti.

Joulukoristeet Line Pelata ►

Joulukoristeet Line

4
4 / 10 - 1584 ääntä
Pelattu
24458
kertaa

Bejeweled peli versio, mutta jouluksi. Tässä pelissä sinun täytyy jonottaa 3 tai useampia samanlaisia ​​elementtejä, vaihtaa tavaraa toinen, joka on vieressä hänen. Punch kohteen, voit käyttää hiiren vasenta painiketta siirtyä näytöllä liikkuu hiirtä. Elementeillä on yhdenmukaistaa ovat koristeita, kuten tähti pohjoiseen, lumiukko, joulun kellot, lumihiutale, karkkia, joulukuusi ja enemmän. Tee linjat ja pisteitä yhtä elementtejä. Elementtejä, jotka ovat riviin, ...