Nettipelit

Taistella Bejeweled

Leikur af Bejeweled Pelit

Taistella Bejeweled

Taistella Bejeweled Luokitus: 5/10

Taistella Bejeweled peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on vuoropohjainen match-3 peli. On sinun vuorosi, vaihda yksi helmi, jossa vieressä helmi muodostaa linja kolme tai useampia vastaavia helmiä. Voit vaihtaa jalokiviä ympäri, klikkaa tai vetää molemmat helmiä. jalokivet räjähtää kun Hyväksytty ketjussa 3 tai enemmän, uusi jalokivet putoavat näytön yläreunassa täyttämään verkkoon.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 10249 kertaa verkossa. Ranking 1968 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 146 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 10249 kertaa
Taistella Bejeweled

taistella, jalokiviä, helmiä, taistelu,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Taistella Bejeweled selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bejeweled Pelit nimeltään Taistella Bejeweled. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Taistella Bejeweled ja se liittyy Bejeweled Pelit. Uusi peli Taistella Bejeweled on yksi parhaista peleistä Bejeweled Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Taistella Bejeweled että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Taistella Bejeweled
EDELLINEN

Bejeweled Pelit Eniten pelatut pelit

Bejeweled loputon Pelata ►

Bejeweled loputon

4
4 / 10 - 3090 ääntä
Pelattu
38840
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy sovittaa 3 tai enemmän jalokiviä samantyyppisiä vaaka-tai pystysuoraan. Jos haluat pelata, sinun täytyy vaihtaa tavaraa, joka on hänen rinnallaan. Kun vieressä 3 tai useampia kohteita, saan ylimääräisiä pisteet ja enemmän sekuntia, riippuen kohteita olet liittynyt. On olemassa erilaisia ​​asetuksia ja vaihtoehtoja. Yritä tehdä mahdollisimman monta riviä samoja elementtejä. Geometrisia muotoja, jotka on riviin ostaa aikaa ja pisteitä.

Bejeweled Avaruudessa Pelata ►

Bejeweled Avaruudessa

5
5 / 10 - 1402 ääntä
Pelattu
32204
kertaa

Tämä peli on alueellinen versio suosittu peli \"Bejeweled\". Bejeweled on peli jossa sinun täytyy muodostaa vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet saman alkuaineen vaihtamalla yksi helmi muiden vieressä helmi. Ensin klikkaa gem jonka haluat vaihtaa kanssa vasemmalla hiiren ja sen jälkeen valitset muut helmi, joka on lähellä. Molemmat helmet vaihtavat jos joku ne muodostavat vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet sama elementti.

Joulukoristeet Line Pelata ►

Joulukoristeet Line

4
4 / 10 - 1584 ääntä
Pelattu
24458
kertaa

Bejeweled peli versio, mutta jouluksi. Tässä pelissä sinun täytyy jonottaa 3 tai useampia samanlaisia ​​elementtejä, vaihtaa tavaraa toinen, joka on vieressä hänen. Punch kohteen, voit käyttää hiiren vasenta painiketta siirtyä näytöllä liikkuu hiirtä. Elementeillä on yhdenmukaistaa ovat koristeita, kuten tähti pohjoiseen, lumiukko, joulun kellot, lumihiutale, karkkia, joulukuusi ja enemmän. Tee linjat ja pisteitä yhtä elementtejä. Elementtejä, jotka ovat riviin, ...