Nettipelit

Hedelmät Bejeweled

Leikur af Bejeweled Pelit

Hedelmät Bejeweled

Hedelmät Bejeweled Luokitus: 5/10

Hedelmät Bejeweled peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Älä sitruuna ja tehdä hedelmää combo! Tässä pelissä voit luoda ryhmiä vähintään neljä hedelmää samaa väriä. Luominen väri combo kaikki häviävät ja voit luoda muita komboja. Ryhmitelty värit kaikissa peleissä Bejeweled ja katoavat pitämään näytön tyhjäksi. Luvut voidaan pyörittää nuolipainikkeita laittaa värit yhteen peliin ja alas nuoli putoaa hedelmiä missä haluat.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7939 kertaa verkossa. Ranking 2811 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 20 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7939 kertaa
Hedelmät Bejeweled

Bejeweled tyypin peli, ryhmittely lukuja samaa väriä, jotta ne katoavat. Pelaa hedelmät rakentaa ryhmiä voittaa samaan värinäyttö ja parempia taitotasosta ja pelata addiktoiva ottelu värit.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Hedelmät Bejeweled selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bejeweled Pelit nimeltään Hedelmät Bejeweled. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Hedelmät Bejeweled ja se liittyy Bejeweled Pelit. Uusi peli Hedelmät Bejeweled on yksi parhaista peleistä Bejeweled Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Hedelmät Bejeweled että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Hedelmät Bejeweled
EDELLINEN

Bejeweled Pelit Eniten pelatut pelit

Bejeweled loputon Pelata ►

Bejeweled loputon

4
4 / 10 - 3090 ääntä
Pelattu
38840
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy sovittaa 3 tai enemmän jalokiviä samantyyppisiä vaaka-tai pystysuoraan. Jos haluat pelata, sinun täytyy vaihtaa tavaraa, joka on hänen rinnallaan. Kun vieressä 3 tai useampia kohteita, saan ylimääräisiä pisteet ja enemmän sekuntia, riippuen kohteita olet liittynyt. On olemassa erilaisia ​​asetuksia ja vaihtoehtoja. Yritä tehdä mahdollisimman monta riviä samoja elementtejä. Geometrisia muotoja, jotka on riviin ostaa aikaa ja pisteitä.

Bejeweled Avaruudessa Pelata ►

Bejeweled Avaruudessa

5
5 / 10 - 1402 ääntä
Pelattu
32204
kertaa

Tämä peli on alueellinen versio suosittu peli \"Bejeweled\". Bejeweled on peli jossa sinun täytyy muodostaa vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet saman alkuaineen vaihtamalla yksi helmi muiden vieressä helmi. Ensin klikkaa gem jonka haluat vaihtaa kanssa vasemmalla hiiren ja sen jälkeen valitset muut helmi, joka on lähellä. Molemmat helmet vaihtavat jos joku ne muodostavat vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet sama elementti.

Joulukoristeet Line Pelata ►

Joulukoristeet Line

4
4 / 10 - 1584 ääntä
Pelattu
24458
kertaa

Bejeweled peli versio, mutta jouluksi. Tässä pelissä sinun täytyy jonottaa 3 tai useampia samanlaisia ​​elementtejä, vaihtaa tavaraa toinen, joka on vieressä hänen. Punch kohteen, voit käyttää hiiren vasenta painiketta siirtyä näytöllä liikkuu hiirtä. Elementeillä on yhdenmukaistaa ovat koristeita, kuten tähti pohjoiseen, lumiukko, joulun kellot, lumihiutale, karkkia, joulukuusi ja enemmän. Tee linjat ja pisteitä yhtä elementtejä. Elementtejä, jotka ovat riviin, ...