Nettipelit

Bejeweled loputon

Leikur af Bejeweled Pelit

Bejeweled loputon

Bejeweled loputon Luokitus: 4/10

Bejeweled loputon peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä sinun täytyy sovittaa 3 tai enemmän jalokiviä samantyyppisiä vaaka-tai pystysuoraan. Jos haluat pelata, sinun täytyy vaihtaa tavaraa, joka on hänen rinnallaan. Kun vieressä 3 tai useampia kohteita, saan ylimääräisiä pisteet ja enemmän sekuntia, riippuen kohteita olet liittynyt. On olemassa erilaisia ​​asetuksia ja vaihtoehtoja. Yritä tehdä mahdollisimman monta riviä samoja elementtejä. Geometrisia muotoja, jotka on riviin ostaa aikaa ja pisteitä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 38840 kertaa verkossa. Ranking 435 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 4.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 3090 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 38840 kertaa
Bejeweled loputon

Tee rivi timantteja lisäpisteitä ja enemmän aikaa pelata.Versio klassisesta Bejeweled, arcade, mutta geometriset muodot, kuten neliöt, ympyrät, timantit ja tähdet. Sinulla on yhdenmukaistaa sama nämä elementit katoavat. Liikkua nuolia esineet muuttaa seuraavaksi.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Bejeweled loputon selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Bejeweled Pelit nimeltään Bejeweled loputon. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Bejeweled loputon ja se liittyy Bejeweled Pelit. Uusi peli Bejeweled loputon on yksi parhaista peleistä Bejeweled Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Bejeweled loputon että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Bejeweled loputon
EDELLINEN

Bejeweled Pelit Eniten pelatut pelit

Bejeweled Avaruudessa Pelata ►

Bejeweled Avaruudessa

5
5 / 10 - 1402 ääntä
Pelattu
32204
kertaa

Tämä peli on alueellinen versio suosittu peli \"Bejeweled\". Bejeweled on peli jossa sinun täytyy muodostaa vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet saman alkuaineen vaihtamalla yksi helmi muiden vieressä helmi. Ensin klikkaa gem jonka haluat vaihtaa kanssa vasemmalla hiiren ja sen jälkeen valitset muut helmi, joka on lähellä. Molemmat helmet vaihtavat jos joku ne muodostavat vaaka-tai pystysuoraan ketju on kolme tai enemmän jalokivet sama elementti.

Joulukoristeet Line Pelata ►

Joulukoristeet Line

4
4 / 10 - 1584 ääntä
Pelattu
24458
kertaa

Bejeweled peli versio, mutta jouluksi. Tässä pelissä sinun täytyy jonottaa 3 tai useampia samanlaisia ​​elementtejä, vaihtaa tavaraa toinen, joka on vieressä hänen. Punch kohteen, voit käyttää hiiren vasenta painiketta siirtyä näytöllä liikkuu hiirtä. Elementeillä on yhdenmukaistaa ovat koristeita, kuten tähti pohjoiseen, lumiukko, joulun kellot, lumihiutale, karkkia, joulukuusi ja enemmän. Tee linjat ja pisteitä yhtä elementtejä. Elementtejä, jotka ovat riviin, ...

Peliä Bejeweled Pelata ►

Peliä Bejeweled

2
2 / 10 - 1336 ääntä
Pelattu
22517
kertaa

Tässä pelissä sinun täytyy liittyä kolme tai useampia elementtejä, vaaka-tai pystysuoraan. Tätä varten, voit vaihtaa elementti toiseen, joka on vieressä sinun ja mahdollistaa, että kolme tai useampi samanlainen ovat verkossa. Kun liityt kolme tai useampia samanlaisia elementtejä, ne poistetaan ja uusia tekijöitä ilmestyy.