Nettipelit

Bejeweled Pelit

Pelaa Bejeweled Pelit pelit

Bejeweled Pelit

Bejeweled Pelit niin, että voit pitää hauskaa joka päivä sivuillamme, asentamatta tai lataamalla mitään. Online vapaa ja viihde alue.

Vapaa Bejeweled Pelit

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltu Bejeweled Pelit

Tähtikirkas Bejeweled

 tähtikirkas bejeweled peli Pelata ►

Tämä peli on muunnelma Bejeweled koska sinun täytyy liittyä vähintään kolme tähteä samanväristä vaaka-tai pystysuoraan. Jos haluat liittyä tähdet, sinulla on siirtää rivit tai sarakkeet kunnes olet liittynyt kolme tai enemmän tähtiä samanvärisiä. Peli vaikeutuu, koska ohitat tasolla, koska et voinut liikkua muutamaa riviä tai ... Lue lisää

Vapaa bejeweled pelit pelata ilmaiseksi suomeksi ja ilmaisia ​​flash bejeweled pelit pelata uusimpia pelejä päivittäin

Bejeweled Pelit online

Uusi Bejeweled Pelit

Bejeweled Pelit

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä suomi. Pelit kuten Bejeweled kohdistaa samoja tai samankaltaisia ​​luvut linjat. Koruja linjat ja luvut yhtä ja niin kumoavat toisensa ja noin näytön. Bejeweled verkossa. Älykkyys ja nopeus tehdä linjat kolme samankaltaisia ​​elementtejä, niin nämä elementit katoavat ja liikkua näytöllä. Jos useamman osatekijän on samanlainen ryhmä, ne antavat enemmän pisteitä ja saada lisää palkintoja. Voit tasata asiat ovat hyvin erilaisia ​​ja teema, kuten hedelmiä, koruja, makeisia, leluja, esineitä, urheilu, muodot ja enemmän. Sinun täytyy olla hyvin nopeasti ratkaista näitä rivejä pian. Ilmaisia ​​versioita peleistä kuten Bejeweled.

Vapaa Bejeweled Pelit, jotka ovat todella hauska pelata ilmaiseksi Bejeweled Pelit flash. Tämä luokka liittyy pelit kuten bejeweled, jotta ryhmät samoja tai samankaltaisia ​​esineitä jotta ne katoavat ja antaa meille pisteitä. ilmaisia ​​versioita ohjelmista, lataa muita sivustoja, täällä ne ovat ilmaisia​​. siirrä luvut sormella tai hiiren luoda linjaus saman muotoisia ja niin nämä katoavat. hanki pisteitä tekevät samanlaisia ​​asioita ryhmiä. sinun täytyy olla fiksu ja nopea selata, mille tasolle luvut ovat vaikeampi ryhmään, koska siellä on enemmän erilaisia ​​ja sinulla on vähemmän aikaa pelata kaikilla tasoilla. aloita nopeasti loppuun niin monella tasolla kuin mahdollista niin pian kuin mahdollista.. Täältä löydät Bejeweled Pelit vapaasti pelata Suomea ilman asentaa tai ladata mitään tietokoneen, meidän sisällöt ovat 100% luotettava. Uusi Bejeweled Pelit jotka päivitetään joka päivä ja parhaat pelit lapsille. Päivittäin vapaa Bejeweled Pelit ja videopelit, joita voit käyttää tietokoneesta ja jakaa niitä ystävien ja yhteystietoja sosiaaliset verkostot kuten Facebook, Twitter tai Google Plus.