Nettipelit

Tavoite ja Käännön

Leikur af baseball pelit

Tavoite ja käännön

Tavoite ja Käännön Luokitus: 9/10

Tavoite ja käännön peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tavoitteena tässä ilmainen verkossa-peli on Heiluta bat tavoitteena koskettaa tähtiä pallo. Se ei oikeastaan​​ baseball ottelu, mutta sinun täytyy tähdätä kanssa lepakko. Kuten täytät tasoa, ne tulee kovemmin ja kovemmin, ja ehkä jopa ajatella joitakin niistä läpi useammin kuin kerran.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 7613 kertaa verkossa. Ranking 3236 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 9.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 7613 kertaa
Tavoite ja Käännön

Baseball on bat-ja-pallo urheilu pelasi välillä kaksi joukkuetta yhdeksän pelaajaa. Tavoitteena on pisteitä lyömällä mailalla heitetty pallo ja koskettaa sarjan neljä emästä järjestetty kulmiin yhdeksänkymmentä jalka timantti.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Tavoite ja Käännön selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Baseball Pelit nimeltään Tavoite ja Käännön. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Tavoite ja Käännön ja se liittyy Baseball Pelit. Uusi peli Tavoite ja Käännön on yksi parhaista peleistä Baseball Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Tavoite ja Käännön että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Tavoite ja Käännön
EDELLINEN

Baseball pelit eniten pelatut pelit

Pelaa Diana Kanssa Pesäpallomaila Pelata ►

Pelaa diana kanssa pesäpallomaila

4
4 / 10 - 792 ääntä
Pelattu
16441
kertaa

Tämä peli on sekoitus Baseball ja Diana. Syöttäjä heittää kymmenen palloa ja sinun täytyy lyödä palloa, että syöttäjä heittää kanssa pesäpallomaila ja pallo on laskenut Diana. Saat pisteitä, jos pallo putoaa jonkun pisteen Diana. Lyödä palloa, voit käyttää hiirtä ja valitset, kun pallo on ilmoitettu asiasta.

Baseball: lyöntivuoro pallo Pelata ►

Baseball: lyöntivuoro pallo

6
6 / 10 - 672 ääntä
Pelattu
15909
kertaa

Näytä taitosi bat, lyödä pallo niin monta kertaa kuin voit tehdä mahdollisimman pistettä. Klikkaa hiirellä antaa isku pallon kanssa bat. Kerätä pisteitä ja voittaa pelin syöttäjä. Tässä pelissä, sinun täytyy lyödä palloa pesäpallomailalla tehdä tämän, klikkaa hiiren vasenta painiketta lyödä pallo niin pitkälle kuin pystyt. Sinun täytyy laskea tarkkaa aikaa kuluu edessä pallo heittää voimassa. Kirjoita ylös kaikki kertaa voit voittaa pelin.

Poikia Pelissä Baseball Pelata ►

Poikia pelissä baseball

5
5 / 10 - 582 ääntä
Pelattu
13799
kertaa

Kun näytössä näkyy, että kaksi poikaa pelaavat Baseball ja olet sieppaajat. Sinun täytyy lyödä palloa, että syöttäjä heittää sinulle, niin pitkälle kuin pystyt. Pisteet on etäisyys, että osut kanssa lepakoiden ja lopulliset pisteet on lisäksi näitä matkoja.