Nettipelit

Baseball: lyöntivuoro pallo

Leikur af baseball pelit

Baseball: lyöntivuoro pallo

Baseball: lyöntivuoro pallo Luokitus: 6/10

Baseball: lyöntivuoro pallo peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Näytä taitosi bat, lyödä pallo niin monta kertaa kuin voit tehdä mahdollisimman pistettä. Klikkaa hiirellä antaa isku pallon kanssa bat. Kerätä pisteitä ja voittaa pelin syöttäjä. Tässä pelissä, sinun täytyy lyödä palloa pesäpallomailalla tehdä tämän, klikkaa hiiren vasenta painiketta lyödä pallo niin pitkälle kuin pystyt. Sinun täytyy laskea tarkkaa aikaa kuluu edessä pallo heittää voimassa. Kirjoita ylös kaikki kertaa voit voittaa pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 15909 kertaa verkossa. Ranking 1306 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 672 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 15909 kertaa
Baseball: lyöntivuoro pallo

Pelata joukkueurheilussa. Yritä lyödä palloa, lyödä palloa, koska he eivät useinkaan mene seuraavalle tasolle. Baseball-peli, jossa jossa olet hitter on lyödä pallon heitto syöttäjä. Sinun täytyy laskea oikealla hetkellä lakko, ja pallo menee täydellä nopeudella. Jos osut voit saada lisäpisteitä. Tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman iskuntaajuudesta. Oppia ja urheilun tämän baseball simulaattori ilmaiseksi verkossa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Baseball: lyöntivuoro pallo selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Baseball Pelit nimeltään Baseball: lyöntivuoro pallo. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Baseball: lyöntivuoro pallo ja se liittyy Baseball Pelit. Uusi peli Baseball: lyöntivuoro pallo on yksi parhaista peleistä Baseball Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Baseball: lyöntivuoro pallo että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Baseball: lyöntivuoro pallo
EDELLINEN

Baseball pelit eniten pelatut pelit

Pelaa Diana Kanssa Pesäpallomaila Pelata ►

Pelaa diana kanssa pesäpallomaila

4
4 / 10 - 792 ääntä
Pelattu
16441
kertaa

Tämä peli on sekoitus Baseball ja Diana. Syöttäjä heittää kymmenen palloa ja sinun täytyy lyödä palloa, että syöttäjä heittää kanssa pesäpallomaila ja pallo on laskenut Diana. Saat pisteitä, jos pallo putoaa jonkun pisteen Diana. Lyödä palloa, voit käyttää hiirtä ja valitset, kun pallo on ilmoitettu asiasta.

Poikia Pelissä Baseball Pelata ►

Poikia pelissä baseball

5
5 / 10 - 582 ääntä
Pelattu
13799
kertaa

Kun näytössä näkyy, että kaksi poikaa pelaavat Baseball ja olet sieppaajat. Sinun täytyy lyödä palloa, että syöttäjä heittää sinulle, niin pitkälle kuin pystyt. Pisteet on etäisyys, että osut kanssa lepakoiden ja lopulliset pisteet on lisäksi näitä matkoja.