Nettipelit

Kokoelma palapelit Avatar

Leikur af Avatar Pelit

Kokoelma palapelit Avatar

Kokoelma palapelit Avatar Luokitus: 6/10

Kokoelma palapelit Avatar peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kuvakokoelma kohtauksia elokuva Avatar. Voit valita kuva, jonka haluat jakaa osiin ja pelata tehdä palapeliä. Nauttia tehdä mitä tahansa palapelit kohtauksia elokuva Avatar. Suuri rakkaustarina ja ekologia. Avatar on James Cameronin elokuva maailma uhkaa ahneus mies. Osa palapelin palaset eivät ole oikeassa asennossa ja sinun täytyy kiertää niitä löytää oikeaan asentoon.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11962 kertaa verkossa. Ranking 1793 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 240 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11962 kertaa
Kokoelma palapelit Avatar

Jotta palapeli, sinun täytyy valita yksi kuvien joukossa ehdottaa pelaat ja kun olet valinnut palapeli, sinun täytyy asettaa osat sopisivat. Sinun täytyy löytää paikka kunkin osapuolen. Näet verkkoon milloin tahansa nähdä, missä voit mennä jokaisen. Tavoitteena palata nähdä koko kuvan, valitsit alussa toimintaa. Niin voi joitakin parhaista hetkistä tässä tarinassa, että paljon rakkautta ja seikkailua. Korkein bruttoutusmenettelyksi elokuvan kaikkien aikojen.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Kokoelma palapelit Avatar selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Avatar Pelit nimeltään Kokoelma palapelit Avatar. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Kokoelma palapelit Avatar ja se liittyy Avatar Pelit. Uusi peli Kokoelma palapelit Avatar on yksi parhaista peleistä Avatar Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Kokoelma palapelit Avatar että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Kokoelma palapelit Avatar
EDELLINEN

Avatar Pelit Eniten pelatut pelit

Suukkoja ja Jake ja Neytiri Pelata ►

Suukkoja ja Jake ja Neytiri

7
7 / 10 - 1144 ääntä
Pelattu
23055
kertaa

Jake ja Neytiri suudella kiihkeästi tässä suudella peli noin elokuva Avatar. Saadaksesi baari täynnä rakkautta, ne täytyy suudella ilman Dr. Grace, eversti Quaritch tai Ikram löydä niitä. Klikkaa ja pidä painiketta alas-painiketta rakastava pari, jotta ne suudella, ja vapauta painike lopettaa.Useamman kerran saat täyttää palkki, sitä enemmän pisteitä saat. Jos jäät kiinni kolme kertaa, peli on ohi kun loppuu ihmishenkiä. Suutelua on tyypillinen peli, mutta asettaa ulkonäkö J ...

Väritys Aiheohjelmaa Avatar Elokuvat Pelata ►

Väritys Aiheohjelmaa Avatar Elokuvat

6
6 / 10 - 1014 ääntä
Pelattu
19116
kertaa

Pidätkö väritys pelejä? Tässä pelissä sinun täytyy väri musta ja valkoinen kuva kohtaus elokuvassa Avatar. Tässä kohtauksessa, voit nähdä, kuinka Neitiry opettaa Jake miten hän on jousiammuntaa metsästää villieläimiä planeetallanne. Värittää kuvaa, sinun täytyy valita värin vasemmalla, napsauttamalla yksi maalipurkit. Sitten hiiri maalattu valkoiset alueet piirustuksen väri kohtauksen.Hauskaa toimintaa, erityisesti lapsille.Päähenkilöt elokuvan romanttinen kohtaus.

Väritys Merkin Avatar Pelata ►

Väritys Merkin Avatar

4
4 / 10 - 576 ääntä
Pelattu
16797
kertaa

Tässä pelissä sinulla värin päähenkilö on Avatar (Jake Sully). Avatar on viimeinen elokuva James Cameron ja on yhdeksän ehdokkaita Oscar, mukaan lukien parhaan elokuvan ja parhaan johtamisesta. Väri kuvan, valitset värin ja sen jälkeen maalata osa tätä kuvaa klikkaamalla sitä hiirellä.