Nettipelit

Viimeksi ohjusten

Leikur af avaruusalukset pelit

Viimeksi ohjusten

Viimeksi ohjusten Luokitus: 6/10

Viimeksi ohjusten peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Ulkomaalaisen haluavat hallita TV-ohjelmia. Olet viimeksi tuhansia ohjuksia. Sinun täytyy pysäyttää heidät! Ohjeet: siirrä ohjus hiirellä kautta suojalevyn ja tuhota ulkomaalainen satelliitista. Älä koske vihreä rajoilla tai sinulla on tuhottava.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 12113 kertaa verkossa. Ranking 1482 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 746 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 12113 kertaa
Viimeksi ohjusten

Ohjus, avaruus-, satelliitti-, ulkomaalainen, suojakilpi,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Viimeksi ohjusten selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Avaruusalukset Pelit nimeltään Viimeksi ohjusten. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Viimeksi ohjusten ja se liittyy Avaruusalukset Pelit. Uusi peli Viimeksi ohjusten on yksi parhaista peleistä Avaruusalukset Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Viimeksi ohjusten että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Viimeksi ohjusten
EDELLINEN

Avaruusalukset pelit eniten pelatut pelit

versojen alusta Pelata ►

Versojen alusta

2
2 / 10 - 4514 ääntä
Pelattu
63108
kertaa

Tässä pelissä on tilaa, sinun täytyy ampua useita pommeja, estää näitä teille, ja kun lataat korkeus, sinun täytyy ampua lentokone, estää koneen teiltä. Voit tehdä tämän, voit käyttää nuolinäppäimiä katto ja välilyöntiä ampumiseen.

galaksi suojelu Pelata ►

Galaksi suojelu

5
5 / 10 - 7086 ääntä
Pelattu
60795
kertaa

Sinun galaksi on hyökätty vieraiden hyökkääjät. Sinun sota oli uskottu tärkeä tehtävä. Soluttaa vihollinen tilaa joukot ja tuhota kaikki alukset, jotka hallitsevat sotilaalliset operaatiot. Paljon vihollinen tilaa taistelijoina taistelu koneen seistä teidän tapa yrittää estää sinua mukaan ohjelma oma tehtävänsä. Olet lentää eri taistelu alueilla kullakin tasolla. Olet kokoontuu eri vihollinen alusten hyökkäys teitä tapa tavoitebudjettiasi. Tuhota niin paljon vihollisia ku ...

taktinen Puolustusministeri Pelata ►

Taktinen puolustusministeri

5
5 / 10 - 2482 ääntä
Pelattu
23515
kertaa

Tehtäväsi tässä puolustus peli on puolustaa maapalloa tunkeutuvat UFOs. Ulkomaalaisvirasto on tunkeutuvat meidän maa ja se on sinun puolustaa tärkeä ydinvoiman tehtaalta. Onko tämä ostamalla Tykkien koulutusta uusia puolustajia ja kertoa heille, mitä tehdä. Tarvitset myös tehdä strategisia päätöksiä siitä, mitä tykeillä ostat ja mitä päivityksiä teet. Käytä hiirtä hallita kaikkia osa-pelin.