Nettipelit

taktinen Puolustusministeri

Leikur af avaruusalukset pelit

Taktinen puolustusministeri

Taktinen Puolustusministeri Luokitus: 5/10

Taktinen puolustusministeri peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tehtäväsi tässä puolustus peli on puolustaa maapalloa tunkeutuvat UFOs. Ulkomaalaisvirasto on tunkeutuvat meidän maa ja se on sinun puolustaa tärkeä ydinvoiman tehtaalta. Onko tämä ostamalla Tykkien koulutusta uusia puolustajia ja kertoa heille, mitä tehdä. Tarvitset myös tehdä strategisia päätöksiä siitä, mitä tykeillä ostat ja mitä päivityksiä teet. Käytä hiirtä hallita kaikkia osa-pelin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 23420 kertaa verkossa. Ranking 834 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 2482 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 23420 kertaa
taktinen Puolustusministeri

Missio, puolustusta, hyökkääjät, UFO, tykeillä, strategian,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä taktinen Puolustusministeri selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Avaruusalukset Pelit nimeltään taktinen Puolustusministeri. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä taktinen Puolustusministeri ja se liittyy Avaruusalukset Pelit. Uusi peli taktinen Puolustusministeri on yksi parhaista peleistä Avaruusalukset Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä taktinen Puolustusministeri että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

taktinen Puolustusministeri
EDELLINEN

Avaruusalukset pelit eniten pelatut pelit

versojen alusta Pelata ►

Versojen alusta

2
2 / 10 - 4514 ääntä
Pelattu
63019
kertaa

Tässä pelissä on tilaa, sinun täytyy ampua useita pommeja, estää näitä teille, ja kun lataat korkeus, sinun täytyy ampua lentokone, estää koneen teiltä. Voit tehdä tämän, voit käyttää nuolinäppäimiä katto ja välilyöntiä ampumiseen.

galaksi suojelu Pelata ►

Galaksi suojelu

5
5 / 10 - 7086 ääntä
Pelattu
60681
kertaa

Sinun galaksi on hyökätty vieraiden hyökkääjät. Sinun sota oli uskottu tärkeä tehtävä. Soluttaa vihollinen tilaa joukot ja tuhota kaikki alukset, jotka hallitsevat sotilaalliset operaatiot. Paljon vihollinen tilaa taistelijoina taistelu koneen seistä teidän tapa yrittää estää sinua mukaan ohjelma oma tehtävänsä. Olet lentää eri taistelu alueilla kullakin tasolla. Olet kokoontuu eri vihollinen alusten hyökkäys teitä tapa tavoitebudjettiasi. Tuhota niin paljon vihollisia ku ...

Avaruusmatkailu Pelata ►

Avaruusmatkailu

5
5 / 10 - 1242 ääntä
Pelattu
20276
kertaa

Käytä taidot taktikoida oman avaruusaluksen saamatta tuhottu. Sinun täytyy ohjata avaruusalus kautta eri tasoilla kerätä orbs. Nopeampi olet, sitä enemmän pisteitä saat! Varo, ettet osuma seinät, kuten sinua rangaistaan sen mukaan, kuinka kova vaikutus on. Käytä nuolinäppäimiä WASD tai IJKL ohjata alus.