Nettipelit

Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D

Leikur af avaruusalukset pelit

Avaruusalus kilpailuista pseudo-3d

Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D Luokitus: 8/10

Avaruusalus kilpailuista pseudo-3d peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on vain noin nopeudesta. Ole kuningas nopeus tässä super kilpa kilpailu! Yritä saada eri tarkastuspisteissä ajoissa kun ohittaa vastustajat ja voittaa oma henkilökohtainen ennätys. Voit valita eri avaruusaluksia ja erilaiseen tilaan kursseja. Pilot aluksen nuolinäppäimillä sinua näppäimistöllä.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5935 kertaa verkossa. Ranking 3426 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 8.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5935 kertaa
Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D

Avaruusalukset (tai avaruusalus) on suunniteltu ajoneuvo liikkua avaruudessa. Avaruusalukset voi olla robotti tai miehitettyjä.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Avaruusalukset Pelit nimeltään Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D ja se liittyy Avaruusalukset Pelit. Uusi peli Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D on yksi parhaista peleistä Avaruusalukset Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Avaruusalus Kilpailuista Pseudo-3D
EDELLINEN

Avaruusalukset pelit eniten pelatut pelit

versojen alusta Pelata ►

Versojen alusta

2
2 / 10 - 4514 ääntä
Pelattu
61863
kertaa

Tässä pelissä on tilaa, sinun täytyy ampua useita pommeja, estää näitä teille, ja kun lataat korkeus, sinun täytyy ampua lentokone, estää koneen teiltä. Voit tehdä tämän, voit käyttää nuolinäppäimiä katto ja välilyöntiä ampumiseen.

galaksi suojelu Pelata ►

Galaksi suojelu

5
5 / 10 - 7082 ääntä
Pelattu
59482
kertaa

Sinun galaksi on hyökätty vieraiden hyökkääjät. Sinun sota oli uskottu tärkeä tehtävä. Soluttaa vihollinen tilaa joukot ja tuhota kaikki alukset, jotka hallitsevat sotilaalliset operaatiot. Paljon vihollinen tilaa taistelijoina taistelu koneen seistä teidän tapa yrittää estää sinua mukaan ohjelma oma tehtävänsä. Olet lentää eri taistelu alueilla kullakin tasolla. Olet kokoontuu eri vihollinen alusten hyökkäys teitä tapa tavoitebudjettiasi. Tuhota niin paljon vihollisia ku ...

taktinen Puolustusministeri Pelata ►

Taktinen puolustusministeri

5
5 / 10 - 2482 ääntä
Pelattu
22322
kertaa

Tehtäväsi tässä puolustus peli on puolustaa maapalloa tunkeutuvat UFOs. Ulkomaalaisvirasto on tunkeutuvat meidän maa ja se on sinun puolustaa tärkeä ydinvoiman tehtaalta. Onko tämä ostamalla Tykkien koulutusta uusia puolustajia ja kertoa heille, mitä tehdä. Tarvitset myös tehdä strategisia päätöksiä siitä, mitä tykeillä ostat ja mitä päivityksiä teet. Käytä hiirtä hallita kaikkia osa-pelin.