Nettipelit

Asteroidi Sota

Leikur af avaruusalukset pelit

Asteroidi sota

Asteroidi Sota Luokitus: 6/10

Asteroidi sota peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Käytä UFO jakaa asteroideja ja kerätä mineraaleja. Päivittää aluksen ja taistelu kilpailijoiden ylivalta asteroidin korjuu maailmaa. Kerää pieniä asteroideja ja heitellä niitä jakaa suurempia asteroideja ja ansaita rahaa. Varo kilpailija laivojen joka sinkauttaa asteroideja takaisin sinulle.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6923 kertaa verkossa. Ranking 3143 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 50 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6923 kertaa
Asteroidi Sota

ufo, ulkomaalaisten, asteroidit, meteoriitit

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Asteroidi Sota selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Avaruusalukset Pelit nimeltään Asteroidi Sota. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Asteroidi Sota ja se liittyy Avaruusalukset Pelit. Uusi peli Asteroidi Sota on yksi parhaista peleistä Avaruusalukset Pelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Asteroidi Sota että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Asteroidi Sota
EDELLINEN

Avaruusalukset pelit eniten pelatut pelit

versojen alusta Pelata ►

Versojen alusta

2
2 / 10 - 4514 ääntä
Pelattu
62598
kertaa

Tässä pelissä on tilaa, sinun täytyy ampua useita pommeja, estää näitä teille, ja kun lataat korkeus, sinun täytyy ampua lentokone, estää koneen teiltä. Voit tehdä tämän, voit käyttää nuolinäppäimiä katto ja välilyöntiä ampumiseen.

galaksi suojelu Pelata ►

Galaksi suojelu

5
5 / 10 - 7084 ääntä
Pelattu
60221
kertaa

Sinun galaksi on hyökätty vieraiden hyökkääjät. Sinun sota oli uskottu tärkeä tehtävä. Soluttaa vihollinen tilaa joukot ja tuhota kaikki alukset, jotka hallitsevat sotilaalliset operaatiot. Paljon vihollinen tilaa taistelijoina taistelu koneen seistä teidän tapa yrittää estää sinua mukaan ohjelma oma tehtävänsä. Olet lentää eri taistelu alueilla kullakin tasolla. Olet kokoontuu eri vihollinen alusten hyökkäys teitä tapa tavoitebudjettiasi. Tuhota niin paljon vihollisia ku ...

taktinen Puolustusministeri Pelata ►

Taktinen puolustusministeri

5
5 / 10 - 2482 ääntä
Pelattu
23022
kertaa

Tehtäväsi tässä puolustus peli on puolustaa maapalloa tunkeutuvat UFOs. Ulkomaalaisvirasto on tunkeutuvat meidän maa ja se on sinun puolustaa tärkeä ydinvoiman tehtaalta. Onko tämä ostamalla Tykkien koulutusta uusia puolustajia ja kertoa heille, mitä tehdä. Tarvitset myös tehdä strategisia päätöksiä siitä, mitä tykeillä ostat ja mitä päivityksiä teet. Käytä hiirtä hallita kaikkia osa-pelin.