Nettipelit

Crash Team Racing

Leikur af autopelit

Crash team racing

Crash Team Racing Luokitus: 7/10

Crash team racing peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Suuri verkossa Crash Bandicoot peli, jossa flash versio suositusta Crash Team Racing, PlayStation videopelin vuodesta 1999. Voit nyt nauttia hullu rotujen kanssa Crash Bandicoot ja hänen ystävänsä. Sinun tarvitsee vain käyttää nuolinäppäimiä ajaa polkuauto paras voit ja saavuttaa ensimmäinen paikka, voittaa vastustajat. Jos pidät moottori ja autoja, suosittelemme sivuilla: Autovuokraamo paras autoja pilkkahintaan.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 77753 kertaa verkossa. Ranking 213 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 7.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 10978 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 77753 kertaa
Crash Team Racing

Crash Team Racing flash peli, verkossa versio pelistä PlayStation alkaen videopeli-sarjan Crash Bandicoot. Myöhemmin tulivat Crash Nitro Kart, hyvin samanlainen kuin alkuperäinen, mutta uusia toimintoja, ja Crash Tag Team Racing.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Crash Team Racing selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Autopelit nimeltään Crash Team Racing. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Crash Team Racing ja se liittyy Autopelit. Uusi peli Crash Team Racing on yksi parhaista peleistä Autopelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Crash Team Racing että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Crash Team Racing
EDELLINEN

Autopelit eniten pelatut pelit

hullu poliisi auton Pelata ►

Hullu poliisi auton

5
5 / 10 - 86752 ääntä
Pelattu
550317
kertaa

ajaa tätä poliisin auto mahdollisimman nopeasti! Paina vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä ohjailtavuus, ylös ja alas avaimet valvonta nopeuden ja VÄLINÄPPÄINTÄ hypätä.

hullu sairaankuljetus Pelata ►

Hullu sairaankuljetus

6
6 / 10 - 16372 ääntä
Pelattu
170863
kertaa

ajaa tätä sairaankuljetus mahdollisimman nopeasti! Paina vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä ohjailtavuus, ylös ja alas avaimet valvonta nopeuden ja VÄLINÄPPÄINTÄ hypätä.

auton työpaja Pelata ►

Auton työpaja

2
2 / 10 - 13632 ääntä
Pelattu
107111
kertaa

Lisäys pisteesi tarjoamalla palveluja asiakkaiden pyynnöstä esitetyllä tavalla. Control Scheme: käytä hiirtä liikkua.