Nettipelit

Syövät jäällä lohkon

Leikur af arcadepelit

Syövät jäällä lohkon

Syövät jäällä lohkon Luokitus: 5/10

Syövät jäällä lohkon peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jack Frost on nälkä vähän lunta ja voit auttaa häntä, käyttämällä nuolia liikkua ja hiiri alkaa. Se ei ole huono, jos osut seiniin ja sinulla ei ole aikarajaa, mutta mitä nopeammin syöt, enemmän pisteitä saat.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 11302 kertaa verkossa. Ranking 1522 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 650 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 11302 kertaa
Syövät jäällä lohkon

Nokia, käärme peli, Lumiukko,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Syövät jäällä lohkon selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Arcadepelit nimeltään Syövät jäällä lohkon. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Syövät jäällä lohkon ja se liittyy Arcadepelit. Uusi peli Syövät jäällä lohkon on yksi parhaista peleistä Arcadepelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Syövät jäällä lohkon että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Syövät jäällä lohkon
EDELLINEN

Arcadepelit eniten pelatut pelit

Arkanoid Pelata ►

Arkanoid

6
6 / 10 - 12068 ääntä
Pelattu
181070
kertaa

Hiiren avulla, opas teidän aluksella poistumisprosentti pallon ympärille näytön ja katkaista kaikki värikäs lohkoa. Jos pallo putoaa alapuolella teidän aluksella, voit menettää elämä. Tyhjentää näytön ja etukäteen seuraavalle tasolle. On 50 tasoa. Kerää teho-ups auttaa tai estää pelin-kasvaa, kutistuu, split pyyntikiintiöiden Kaksoisnapsauta bat ja laser. saalis putoavat pistettä lisää ne pisteisiin.

Sauvat ja levyt Pelata ►

Sauvat ja levyt

6
6 / 10 - 17456 ääntä
Pelattu
79036
kertaa

Peli on kolme pystysuoraa tangot ja useita levyjä. On järjestetty suurimmasta pienimpään koon mukaan, ensimmäisellä alkupään sauva. Et voi sijoittaa suurempi levy pienemmässä yhden aikayksikön. Pelin tarkoitus on siirtää kaikki levyt kolmannen tangon sijoitettu Laskeva Nouseva. Ohjeet: Voit siirtää vain yksi levy kerrallaan. Suurempi levy ei voi vedota pienempi. Voit siirtää vain levy on päällä kullakin tangolla.

Rintakuva Liikkua Pelata ►

Rintakuva liikkua

6
6 / 10 - 3418 ääntä
Pelattu
73071
kertaa

Pelaa tätä klassista peliä rintakuva liikkua. Pääset läpi eri näytöissä, ja on heittää pallo oikean värin koota kolme tai enemmän palloja, ja jotta ne katoavat. Se on erittäin koukuttava ja hyvin kuuluisa, tarvitsemmeko minun sanoa enempää?