Nettipelit

Arkanoid

Leikur af arcadepelit

Arkanoid

Arkanoid Luokitus: 6/10

Arkanoid peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Hiiren avulla, opas teidän aluksella poistumisprosentti pallon ympärille näytön ja katkaista kaikki värikäs lohkoa. Jos pallo putoaa alapuolella teidän aluksella, voit menettää elämä. Tyhjentää näytön ja etukäteen seuraavalle tasolle. On 50 tasoa. Kerää teho-ups auttaa tai estää pelin-kasvaa, kutistuu, split pyyntikiintiöiden Kaksoisnapsauta bat ja laser. saalis putoavat pistettä lisää ne pisteisiin.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 181968 kertaa verkossa. Ranking 45 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 12068 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 181968 kertaa
Arkanoid

Aluksella, pallo, lohkareet, väri, Arkanoid,

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Arkanoid selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Arcadepelit nimeltään Arkanoid. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Arkanoid ja se liittyy Arcadepelit. Uusi peli Arkanoid on yksi parhaista peleistä Arcadepelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Arkanoid että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Arkanoid
EDELLINEN

Arcadepelit eniten pelatut pelit

Sauvat ja levyt Pelata ►

Sauvat ja levyt

6
6 / 10 - 17460 ääntä
Pelattu
79905
kertaa

Peli on kolme pystysuoraa tangot ja useita levyjä. On järjestetty suurimmasta pienimpään koon mukaan, ensimmäisellä alkupään sauva. Et voi sijoittaa suurempi levy pienemmässä yhden aikayksikön. Pelin tarkoitus on siirtää kaikki levyt kolmannen tangon sijoitettu Laskeva Nouseva. Ohjeet: Voit siirtää vain yksi levy kerrallaan. Suurempi levy ei voi vedota pienempi. Voit siirtää vain levy on päällä kullakin tangolla.

Rintakuva Liikkua Pelata ►

Rintakuva liikkua

6
6 / 10 - 3418 ääntä
Pelattu
73894
kertaa

Pelaa tätä klassista peliä rintakuva liikkua. Pääset läpi eri näytöissä, ja on heittää pallo oikean värin koota kolme tai enemmän palloja, ja jotta ne katoavat. Se on erittäin koukuttava ja hyvin kuuluisa, tarvitsemmeko minun sanoa enempää?

eläinten Mahjong Pelata ►

Eläinten mahjong

5
5 / 10 - 5060 ääntä
Pelattu
56902
kertaa

Pelin tarkoituksena on vastata laatat. Jotta ottelun sinun pitää valita kahta samanlaista laatat, jotka eivät ole estetty oikealle tai vasemmalle. Jos et voi valita kaakeli, se on tukossa. Kun teet ottelun kaksi laatat katoavat. Useimmat otteluissa tehdään valitsemalla laatat kanssa samaa kuvaa niitä. Kuitenkin jokaista hedelmää sovittaa kaikki muut hedelmät ja mahdolliset kukka sovittaa kaikki muut kukka. Poista kaikki laatat alkaen gameboard voittaa. Have fun!