Nettipelit

Ammu Kapinallinen Cowboys

Leikur af ammuntapelit

Ammu kapinallinen cowboys

Ammu Kapinallinen Cowboys Luokitus: 5/10

Ammu kapinallinen cowboys peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä pelissä pelaat rooli cowboy revolveri ja sinun täytyy tappaa pahiksia. Sinun täytyy pyrkiä niitä, jotka näkyvät ikkunat, kadulla tai katoilla, osoittamalla hiirellä niitä, ja klikkaamalla ampua. Mutta ole varovainen! Älä ammu viattomia ihmisiä, jotka satunnaisesti esiintyä myös ...

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 6563 kertaa verkossa. Ranking 3122 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 6563 kertaa
Ammu Kapinallinen Cowboys

Sinulla on rajoitettu määrä luoteja ja vain 3 elämää. Tällä begining, voit harjoitella klikkaamalla käytännössä tilassa. Jos haluat pelata, klikkaa Pelaa peli. Ensimmäinen osa on kaupungissa. Jos menet pidemmälle peli, löydät muissa paikoissa.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ammu Kapinallinen Cowboys selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Ammuntapelit nimeltään Ammu Kapinallinen Cowboys. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ammu Kapinallinen Cowboys ja se liittyy Ammuntapelit. Uusi peli Ammu Kapinallinen Cowboys on yksi parhaista peleistä Ammuntapelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ammu Kapinallinen Cowboys että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ammu Kapinallinen Cowboys
EDELLINEN

Ammuntapelit eniten pelatut pelit

urheilukilpailujen Pelata ►

Urheilukilpailujen

6
6 / 10 - 11152 ääntä
Pelattu
111887
kertaa

urheilukilpailujen on hyvä ammunta pelin voi harjoitella AIM. Ammu tavoitteita, koska ne eteenpäin. Hit kuten monet osat kehon kuin voit ennen tavoitteiden saavuttamiseksi lopussa radan. Eri osien arvo eri määriä pistettä. Voit ladata uudelleen painamalla välilyöntinäppäintä tai osoita ammuksia baari pelin. Ammu valoja bonuspistettä!

Mech sotien Pelata ►

Mech sotien

7
7 / 10 - 2562 ääntä
Pelattu
42946
kertaa

On vuosi 2199, ja maailman suurin viihde-urheilu on "Mech Wars". Olet uusi mech ohjaajan ja haluat etch nimesi historiaan. Go for it!