Nettipelit

Heitä Kaikki Nykäyksiä

Leikur af Älypelit

Heitä kaikki nykäyksiä

Heitä Kaikki Nykäyksiä Luokitus: 5/10

Heitä kaikki nykäyksiä peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Sinun tehtäväsi on saada kaikki nykäyksiä pois näytön tässä ilmainen verkossa palapeli fysiikka ajattelua peli. Napsauta värillisiä esineitä, jotta ne katoavat, kuten neliöitä, palloja, ja niin edelleen. Saat kaikki nykäyksiä pois näytön voittaa. Olet todennäköisesti tarvitse työntää heidät pois alustojen kanssa muita objekteja tasosta.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5127 kertaa verkossa. Ranking 3442 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 5.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 14 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5127 kertaa
Heitä Kaikki Nykäyksiä

Tämä peli noudattaa lakeja painovoiman, mikä tekee siitä erittäin erittäin hauska pelata. Hauskaa tässä riippuvuutta ajattelua.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Heitä Kaikki Nykäyksiä selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Älypelit nimeltään Heitä Kaikki Nykäyksiä. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Heitä Kaikki Nykäyksiä ja se liittyy Älypelit. Uusi peli Heitä Kaikki Nykäyksiä on yksi parhaista peleistä Älypelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Heitä Kaikki Nykäyksiä että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Heitä Kaikki Nykäyksiä
EDELLINEN

Älypelit eniten pelatut pelit

Simpsons sanaristikko Pelata ►

Simpsons sanaristikko

6
6 / 10 - 20270 ääntä
Pelattu
120788
kertaa

Pidätkö ristisanatehtäviä? Pidätkö tv-sarja Simpsonit? Ohjeet: käytä hiirtä valitaksesi kuvan ja kirjoittaa vastauksen. Voit myös hiiren vasenta painiketta kysymyksen ja kirjoittaa vastauksen. Klassinen ristisanatehtävä joka testaa tietosi sarja Simpsonit. Että tiedät kaikki merkit, kaikki paikat, kaikki tämä auttaa sinua koko pelin. Jos olet nähnyt monta jaksoa varmasti kaikki merkit ja kaikki vastaukset.Älykkyys ongelma hauskaa.

Online Shakki Pelata ►

Online shakki

5
5 / 10 - 11332 ääntä
Pelattu
101751
kertaa

Shakkipeli netissä! Yritä voittaa tämän online-peli ja saat lopettaa kuningas vastustaja. Ohjeet: pelataan 8x8 aluksella 64 ruutua. Aluksi jokainen pelaaja (yksi leikkii valkeilla ja yksi musta kpl) ohjaus 16 kappaletta: yksi kuningas, yksi kuningatar, kaksi tornia, kaksi ritarit, kaksi piispat ja kahdeksan sotilasta. Pelin tarkoituksena on matti kuningas vastustaja niin, että kuningas on uhattuna ja ei ole mitään keinoa tehdä toisen liikkua ilman kuolemaa. Pelaat tietokonetta vastaan ...

vanhemmuuden sana haku Pelata ►

Vanhemmuuden sana haku

5
5 / 10 - 17434 ääntä
Pelattu
100726
kertaa

Vanhemmuus perustuu sana haku peli. Napsauta ja vedä valita sanoja pelilaudan. Suomi nopeasti tarttua suurin bonus-pisteet, jotka voit. Jokainen toistopaikan satunnaisesti paikka osalaitteistot joukon sanoja kirjastosta, joten jokainen peli on erilainen.