Nettipelit

Ampua ja Pari Palloa

Leikur af Älypelit

Ampua ja pari palloa

Ampua ja Pari Palloa Luokitus: 6/10

Ampua ja pari palloa peli

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ilmainen verkossa peli on liittymisestä sininen pallo vaaleanpunainen pallo vähintään sekunnin tai kaksi. Voit tehdä niin, sinun täytyy ampua pieniä punaisia ​​palloja kanssa tykki, että sinulla on mahdollisuus liikkua niin kuin haluat sen nimetyllä alueella.Lisäksi siirrät hiiren pois tykki, sitä voimakkaampi on ammuttu.

Pelattu:

Tämä peli on pelattu 5150 kertaa verkossa. Ranking 3473 ja parhaat nettipelit.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä pelaajat ajattelevat jokaisen pelin. Tämä peli on luokitus muita pelaajia 6.

Arvostele tämä peli

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 8 lausunnot käyttäjien

PELATA
Pelattu 5150 kertaa
Ampua ja Pari Palloa

Hauska fysiikka pulmapeli. Tavoite ja ampua, räjäyttää keksimään ja suorittaa kaikki 40 tasoa. Vedä tykki hyvät, tuleen ja tee vaaleanpunainen ja sininen pallot törmäävät.

Mikä on tämä peli noin? Tämä on vapaa peli nimeltä Ampua ja Pari Palloa selaimeesi ilman ladata tai asentaa mitään, se on täysin luotettava. Tältä sivustolta voit pelata ilmaiseksi tämän flash Älypelit nimeltään Ampua ja Pari Palloa. Ja muistakaa tämä on vapaa peli nimeltä Ampua ja Pari Palloa ja se liittyy Älypelit. Uusi peli Ampua ja Pari Palloa on yksi parhaista peleistä Älypelit löydät ja voit jakaa sen ystäviesi ja yhteystietoja sosiaalisia verkostoja. Tämä on online-peli ja videopeli nimeltä Ampua ja Pari Palloa että me sinut pelaamaan, nauttia ja oppia siitä sekä jakaa kommentteja ja ystävien sosiaalisia verkostoja.

Ampua ja Pari Palloa
EDELLINEN

Älypelit eniten pelatut pelit

Simpsons sanaristikko Pelata ►

Simpsons sanaristikko

6
6 / 10 - 20270 ääntä
Pelattu
120854
kertaa

Pidätkö ristisanatehtäviä? Pidätkö tv-sarja Simpsonit? Ohjeet: käytä hiirtä valitaksesi kuvan ja kirjoittaa vastauksen. Voit myös hiiren vasenta painiketta kysymyksen ja kirjoittaa vastauksen. Klassinen ristisanatehtävä joka testaa tietosi sarja Simpsonit. Että tiedät kaikki merkit, kaikki paikat, kaikki tämä auttaa sinua koko pelin. Jos olet nähnyt monta jaksoa varmasti kaikki merkit ja kaikki vastaukset.Älykkyys ongelma hauskaa.

Online Shakki Pelata ►

Online shakki

5
5 / 10 - 11332 ääntä
Pelattu
101888
kertaa

Shakkipeli netissä! Yritä voittaa tämän online-peli ja saat lopettaa kuningas vastustaja. Ohjeet: pelataan 8x8 aluksella 64 ruutua. Aluksi jokainen pelaaja (yksi leikkii valkeilla ja yksi musta kpl) ohjaus 16 kappaletta: yksi kuningas, yksi kuningatar, kaksi tornia, kaksi ritarit, kaksi piispat ja kahdeksan sotilasta. Pelin tarkoituksena on matti kuningas vastustaja niin, että kuningas on uhattuna ja ei ole mitään keinoa tehdä toisen liikkua ilman kuolemaa. Pelaat tietokonetta vastaan ...

vanhemmuuden sana haku Pelata ►

Vanhemmuuden sana haku

5
5 / 10 - 17436 ääntä
Pelattu
100778
kertaa

Vanhemmuus perustuu sana haku peli. Napsauta ja vedä valita sanoja pelilaudan. Suomi nopeasti tarttua suurin bonus-pisteet, jotka voit. Jokainen toistopaikan satunnaisesti paikka osalaitteistot joukon sanoja kirjastosta, joten jokainen peli on erilainen.