Nettipelit

Älypelit

Pelaa Älypelit pelit

Älypelit

Älypelit niin, että voit pitää hauskaa joka päivä sivuillamme, asentamatta tai lataamalla mitään. Online vapaa ja viihde alue.

Vapaa Älypelit

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltu Älypelit

Käännä Kaikki Valot Päälle

 käännä kaikki valot päälle peli Pelata ►

Tämä ilmainen nettipeli on oikeastaan ​​hyvin yksinkertainen. Päätavoitteena pelissä on kääntää kaikki valot, jotka ovat kullakin tasolla. Voit tehdä niin, sinun täytyy siirtää solmujen kytketty laserit, ja nämä laserit ovat niitä, jotka voivat päälle valaisimet koskettamalla niitä. Käyttämällä hiirtä napsauttama ... Lue lisää

Vapaa Älypelit pelata ilmaiseksi suomeksi ja ilmaisia ​​flash Älypelit pelata uusimpia pelejä päivittäin

Älypelit online

Uusi Älypelit

Älypelit

Pelaa ilmaiseksi nettipelejä suomi. Logiikka pelejä, joissa täytyy käyttää älyä ratkaista ongelmia, siirtää testejä tai älyllisiä haasteita. Peli, jossa sinun täytyy käyttää älyä ratkaista arvoituksia tai haasteita. Logiikkaa ja älykkyyttä pelejä PC ilmaiseksi lapsille. Pelit älyllistä suorituskykyä. Kehittää älyä täytyy ratkaista mysteereitä tai testejä. Haasteita sinun täytyy ratkaista käyttämällä pää. Logiikka pätee ongelmiin näitä pelejä aiot pyöräillä tasolle tai näyttöjä. Sinun täytyy ajatella löytää ratkaisu aivotyöskentelyn että ehdotatte näitä pelejä. Tarvitsetko muistia, aivot ja asettaa sinut hyvin vastaamaan haasteisiin. Ratkaise mysteerit alkaen huomiota yksityiskohtiin näet todisteita sinulla aiheuttaa.

Vapaa Älypelit, jotka ovat todella hauska pelata ilmaiseksi Älypelit flash. Tämä luokka liittyy pelit logiikkaa, jossa todisteita on ratkaistava älykkyyttä. sinun täytyy käyttää aivoja ratkaista kaikki haasteet ajattelu pelejä, sinun täytyy pystyä löytämään askel askeleelta ratkaisu kaikkiin ongelmiin. henkistä kykyä ratkaista ongelmia ja löytää ratkaisuja ongelmiin. pelit ajattelu, keksiä ratkaisuja haasteisiin, joita he ehdottavat kukin näyttöjä tai tasoilla. sinun täytyy tarkastella yksityiskohtia ja käyttää logiikkaa päätellä, että on tehtävä kussakin tapauksessa antaa ratkaisun ongelmaan. Älyllisiä haasteita, jotka ovat ohittamaan. pelit ratkaista loogisia ongelmia. testaus ja haasteiden kohtaamista. löytää ratkaisu mysteereistä.. Täältä löydät Älypelit vapaasti pelata Suomea ilman asentaa tai ladata mitään tietokoneen, meidän sisällöt ovat 100% luotettava. Uusi Älypelit jotka päivitetään joka päivä ja parhaat pelit lapsille. Päivittäin vapaa Älypelit ja videopelit, joita voit käyttää tietokoneesta ja jakaa niitä ystävien ja yhteystietoja sosiaaliset verkostot kuten Facebook, Twitter tai Google Plus.